La II Fira Castelló Crea duplica assistents i es consolida com a cita d'innovació i ocupació

L’alcaldessa destaca l’èxit de l’edició i recalca l’aposta de l’Ajuntament incrementant els fons per a la creació d’ocupació

La II Fira Castelló Crea duplica assistents i es consolida com a cita d'innovació i ocupació
03/12/2019 -

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha participat aquest dimarts en l’obertura de la II Fira Castelló Crega d’Innovació i Ocupació que se celebra hui i matí a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló i que ha aconseguit la maduresa en la seua segona edició, en la qual ha aconseguit duplicar assistència en les dues jornades. Marco ha destacat que aquestes dades reflecteixen que la cita “ja és tot un èxit en el seu segon any” i ha recalcat l’aposta de l’Ajuntament per les polítiques d’ocupació.

“Fruit de la nostra aposta i el nostre treball en matèria d’ocupació i emprenedoria, en els últims quatre anys hem augmentat en un 650% el pressupost dedicat a les polítiques de creació d’ocupació a l’Ajuntament de Castelló des de 2015”, ha indicat l’alcaldessa durant l’acte d’obertura, al qual també ha assistit la regidora d’Ocupació, Patricia Puerta.

La Fira Castelló Crea d’Innovació i Ocupació es consolida en la seua segona edició en duplicar nombre d’assistents en dues jornades en les quals s’ha incrementat l’oferta. Aquest dimarts, la fira s’ha dedicat a la innovació i l’emprenedoria i ha comptat amb 264 inscrits, enfront dels 150 del passat any.

Aquest dimecres, la fira serà un punt de trobada entre persones en cerca activa d’ocupació, empreses i oferta formativa i laboral. Els assistents podran mantenir reunions i entrevistes amb més de 50 empreses i optar als més de 200 llocs de treball oferits. Per a aquest dia s’han inscrit 2.458 persones.

L’alcaldessa de Castelló ha destacat la importància d’aquesta II Fira Castelló Crea per la seua aposta per la formació i la innovació. “La Fira crea futur a la nostra ciutat perquè és un punt de reunió del millor talent de Castelló, ací s’exposa el talent i es posen solucions”, ha indicat respecte a la jornada de hui.

Aquest dimarts l’Auditori i Palau de Congressos ha acollit una taula redona sobre casos d’èxit d’empreses i entitats receptores de línies municipals d’ajuda per al desenvolupament dels seus projectes, s’han exposat projectes de joves emprenedors, s’han abordat tècniques per a innovar i les solucions tecnològiques que estan impulsant la transformació del sector industrial i unes 25 start-ups han mostrat els seus productes. També s’han impartit conferències sobre la motivació per a l’ocupació i l’emprenedoria.

“Des de la Regidoria d’Ús de l’Ajuntament de Castelló hem impulsat la segona edició d’aquesta fira amb el propòsit de continuar fomentant la iniciativa ciutadana, projectar l’emprenedoria en l’àmbit local i obrir un espai de trobada per a generar oportunitats laborals, traçar noves xarxes de treball i abordar reptes empresarials i socials des d’una perspectiva conjunta que millore la competitivitat”, ha explicat la regidora de l’àrea, Patricia Puerta.

Puerta ha destacat que la Fira Castelló Crega “està dissenyada per a ser un espai útil per a l’ecosistema emprenedor, per a la innovació i per a buscar noves eixides professionals”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari