Albocàsser promociona els dies 5 i 6 d'octubre la seua ametla local amb el suport de la Diputació de Castelló

La institució provincial inclourà una partida en els pressupostos de 2020 destinada a la subvenció de fires gastronòmiques

Albocàsser promociona els dies 5 i 6 d'octubre la seua ametla local amb el suport de la Diputació de Castelló
03/10/2019 -

Albocàsser acollirà els dies 5 i 6 d’octubre la huitena edició de la Fira de l’Ametla, que compta amb el suport de la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’. La presentació oficial a la capital de la Plana ha tingut lloc aquest matí al Palau Provincial amb la presència de la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, l’alcaldessa de la localitat, Isabel Albalat, i la regidora de Fires, Empar Adell.

Martí ha felicitat l’Ajuntament pel «gran impuls» que se li ha donat enguany «a la fira per excel·lència de l’ametla de la província», que unirà en tan sols dos dies de gastronomia, tallers, música i diversió amb la missió de promocionar aquest fruit sec tan castellonenc. Precisament, és aquesta línia, la de promocionar els productes ‘marca Castelló’, «el que ens ha motivat a integrar ‘Castelló Ruta de Sabor’ dins les competències de Turisme, perquè volem valorar el turisme gastronòmic, una de les claus que pensem que poden ser un gran revulsiu per a dinamitzar l’interior i per a fomentar el desenvolupament econòmic de la zona». «Estem treballant sota aquesta premissa».

Durant la seua intervenció, la diputada de Turisme també ha recalcat «el suport incondicional» de la Diputació a totes aquelles iniciatives que vénen «allò que és nostre» i ha anunciat que els propers pressupostos de la institució provincial, els primers de l’equip de govern actual, inclouran una partida destinada a la subvenció de fires i mostres gastronòmiques en règim de concurrència competitiva .

L’alcaldessa, per la seua banda, ha destacat el paper d’Albocàsser com a productor més important de l’ametla i ha convidat els castellonencs a què s’apropen a la localitat per a conéixer tant la gastronomia com el ric patrimoni local. Albalat, a més a més, ha avançat que des de l’Ajuntament s’està treballant per a celebrar unes jornades «molt especials» que coincidiran amb l’època de la floració dels ametlers. Prompte es desvetllaran més novetats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari