Estudiantat de Disseny de l'UJI mostra els seus productes en la Fira Hàbitat València

Estudiantat de Disseny de l'UJI mostra els seus productes en la Fira Hàbitat València
13/09/2019 -

La Universitat Jaume I participa un any més en el saló NUDE de la Fira Hàbitat València, que se celebra del 17 al 21 de setembre, amb la presentació dels productes dissenyats per alumnat del Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes dins del projecte Intercrea.

La iniciativa Intercrea UJI té com a objectiu que l’estudiantat participe en una experiència de desenvolupament de producte real a través del foment de les sinèrgies amb persones i entitats vinculades amb el disseny i la innovació. En la seua sisena edició, Intercrea compta amb la col·laboració d’Inclass, una empresa familiar, fundada en la dècada dels 90, referent en l’àmbit estatal i internacional centrada en la fabricació de moble contemporani.

A partir de les pautes marcades per la filosofia de l’empresa, els dissenys d’aquesta edició, realitzats pels alumnes María Luisa Tataje, David Collado, Cristina Martí, Andrea Pérez, Sergio Ramón, Francisco Mazo, Laura Torca, Óscar Vera i Laura Sanjuan, s’han enfocat cap al disseny contract per a espais públics, oficines, hotels i residències privades, tractant d’ajudar l’usuari en la seua forma de relacionar-se amb l’espai. Per a això, l’alumnat ha realitzat diverses visites a la empresa per tal de nodrir-se dels seus valors i incorporar-los als seus dissenys en base a les recomanacions de l’equip d’Inclass.

La participació del Grau en NUDE té una gran rellevància atès que la Fira Hàbitat València és una trobada internacional de gran prestigi. La presentació es realitzarà dimarts 17 de setembre a les 12.30 hores a l’estand de l’UJI.

Aquest projecte es realitza amb el suport de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals i està coordinat per la professora Julia Galán, del Departament d’Enginyeria de Sistemes Industrials i Disseny de l’UJI, i gestionat pel dissenyador Vicent Clausell. A més, ha comptat amb la participació destacable de l’estudiantat dels últims cursos del Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes, el vicedirector del qual és Raúl Izquierdo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari