La Fira del Llibre Antic i d'Ocasió arriba a Castelló

La Fira del Llibre Antic i d'Ocasió arriba a Castelló
01/11/2020 -

La regidora de Cultura, Verónica Ruiz, ha visitat la Fira del Llibre Antic i d’Ocasió de Castelló. La fira ha obert les seues portes en la plaça Santa Clara i oferirà milers de títols i exemplar únics al públic fins el 8 de novembre.

Ruiz ha convidat el públic a participar en aquesta iniciativa que organitza cada any l’Ajuntament de Castelló amb el Gremi de Llibreters d’Ocasió i compta amb 11 paradetes on es troben els escriptors, els editors i els lectors. Aquesta fira portarà a Castelló llibres antics, d’ocasió, descatalogats i les primeres edicions o edicions especials de títols populars.

L’esdeveniment té com a finalitat el foment del llibre com a eina de dinamització cultural en la ciutat. A més a més, és una oportunitat per apropar la lectura a la ciutadania i per avançar compres per a regals de Nadal.

En aquesta edició participen llibreries Al Tossal, Torres de Valencia, Hamburgo, Cachuán, Asilo del Libro, Guarida Maravillas, Prim, Herrero 24, Russafa, El Cárabo i Jorge Rubén. La fira es podrà visitar al matí d’10.30 hores a 14.00 hores i de vesprada de 17.00 hores a 21.00 hores. Els diumenges i els dies festius la fira està oberta a partir de les 11.00 hores. Cal recordar organització i llibreries vetllaran per fer d’aquest un esdeveniment segur i per complir totes les mesures sanitàries determinades per les autoritats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari