La Fira de Teatre Breu La Ravalera arriba a l'Auditori de Castelló

La Fira de Teatre Breu La Ravalera arriba a l'Auditori de Castelló
13/01/2021 -

La companyia La Ravalera, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, la Fundació Dàvalos-Fletcher, la Universitat Jaume I i altres entitats de la ciutat, organitza aquest any una edició especial situada a l’Auditori de Castelló. Les actuacions tindran lloc els dies 14, 15, 16 i 17 de gener a l’Auditori de Castelló, on es garanteixen totes les mesures sanitàries pertinents.

“La proposta de microteatre de La Ravalera esdevé essencial en la nostra programació, ja que manté la línia de treball d’apostar per projectes culturals fets a la nostra ciutat” ha declarat la regidora de Cultura a l’Ajuntament de Castelló, Verònica Ruiz. Així mateix, Ruiz ha assenyalat que “enguany La Fira de Teatre Breu es duu a terme a l’Auditori per tal de fer efectives les mesures sanitàries vigents i continuar oferint cultura segura a la ciutadania”.

Així doncs, durant els quatre dies assenyalats es podran veure tres peces de microteatre i un concert, on totes les peces giraran al voltant de la incertesa. En eixe sentit, l’Auditori de Castelló, un dels grans espais culturals de la ciutat i on es pot garantir el compliment de les mesures sanitàries vigents, obrirà les seues portes per escoltar les notes d’una única història i “saber si existeix aquell únic dia que ens canvia la vida”.

La fira, com és habitual, han sigut creades especialment per tot un equip d’artistes de les comarques de Castelló. El preu de les entrades és de 15 euros i es poden comprar per anticipat a la Llibreria Babel o, per via telemàtica, al web entrapolis.com. També, es poden adquirir durant els dies de funció, a l’Auditori de Castelló. Les funcions seran a les 17h i a les 19.30h.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari