El Festival de Jazz de Castelló se supera després de vendre vora 2.000 entrades

El Festival de Jazz de Castelló se supera després de vendre vora 2.000 entrades
01/03/2020 -

El XXVIII Festival de Jazz de Castelló tanca hui una edició d’èxits després d’esgotar les entrades per a la majoria dels espectacles, el que ha suposat la venda de vora 2.000 passes. La gran acceptació del públic a la proposta es va fer palesa en el concert del trompetista Wynton Marsalis i la Jazz at Licoln Centre Orchestra, que va reunir ahir dissabte 1.200 persones i per al qual les entrades estaven exhaurides des de feia setmanes.

No es van voler perdre l’espectacle el conseller de Cultura i Educació, Vicent Marzà; els regidors de Cultura i Educació de Castelló, Verònica Ruiz i Francesc Mezquita, respectivament; el director de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), Abel Guarinos ni el delegat territorial de l’IVC a Castelló, Alfons Ribes.

La programació d’aquesta edició ha estat dissenyada per la regidoria de Cultura en col·laboració amb l’IVC. Per a la regidora de Cultura “hem demostrat que Castelló és una ciutat gran, enorme, musicalment parlant i hem tingut el plaer de gaudir del millor trompetista del món, Marsalis, i de multitud d’espectacles en format més íntim però amb una qualitat elevadíssima”. Ruiz ha agraït el públic que “amb la seua participació ha fet gran aquest festival, un festival que continuarà creixent per a respondre a les expectatives creades”.

E responsable de l’IVC a Castelló, ha recordat que “hem gaudit del millor jazz que es pot veure i escoltar en l’actualitat a nivell mundial i és un privilegi que Castelló siga una de les tres ciutats que a Espanya han pogut oferir aquest espectacle”. Ribes assegura que el festival hi ha d’estat l’exemple de col·laboració entre dues institucions i que ha reforçat “la cultura com a servei públic amb preus que han oscil·lat entre els 5 i els 25 euros, amb una destacable política de descomptes per joves, estudiants i persones jubilades o aturades”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari