La 4a edició del festival d'arts escèniques 'Tercera Setmana' torna a Castelló aquest cap de setmana

El festival es celebra a finals d’aquesta setmana, entre el 6 i el 9 de juny a Castelló

La 4a edició del festival d'arts escèniques 'Tercera Setmana' torna a Castelló aquest cap de setmana
04/06/2019 -

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, Verònica Ruiz, ha presentat en roda de premsa la 4a edició del Festival Internacional d’Arts Escèniques Tercera Setmana que se celebra simultàniament a València, Castelló i Alacant, entre el 6 i el 15 de juny. A Castelló, concretament, tindrà lloc del 6 al 9. En paraules de la regidora, Tercera Setmana és “un festival que pretén vertebrar el territori des del punt de vista de la cultura com a referent social i donar visibilitat als projectes i creacions culturals del País Valencià”, ha explicat Ruiz.

Sota el lema “Expressa’t”, el festival té com a objectiu reivindicar la llibertat d’expressió fomentant les arts escèniques com un potenciador d’emocions, mitjançant la creació conjunta dels professionals amb la ciutadania en els diferents espais de la ciutat. A més, el cicle comptarà amb trobades col·laboratives amb tallers inclusius i col·laboratius entre els diferents professionals i amb propostes artístiques multidisciplinàries: música, teatre, dansa i circ.

Dintre de la programació internacional destaquen les obres ‘Money for free‘, que arriba des de Noruega, i està programada per al dissabte 8 de juny a les 12.30 hores al Centre Municipal de Cultura amb entrada gratuïta; ‘Wonders‘, una coproducció de Tercera Setmana que mostra una reflexió sobre la relació de la societat amb la informació a través dels textos de Cervantes. I, finalment, ‘El Bramido de Düsseldorf” procedent d’Uruguay, que tindrà lloc al Teatre Principal el diumenge 9 de juny a les 19.30 hores amb un preu de 12 euros i que posarà fi al festival.

A més, a Castelló, hi haurà tres estrenes que tindran lloc durant el festival. ‘Wonders’, coproduïda per Tercera Setmana; ‘All&Oli’, un espectacle que integra dansa, teatre i música; i ‘José Antonio y Federico’, que comptarà amb una posada en escena específica en el refugi antiaeri.

La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, ha expressat que “dur a terme aquest tipus de festivals és una via per professionalitzar el sector” al que ha afegit que “apostar per la cultura com a referent social crea una societat més crítica i democràtica”.

La gran majoria dels espectacles tenen entrada gratuïta, a part de les estrenes de ‘Wonders’, que té un preu de 7 euros, i ‘El Bramido de Düsseldorf’, que té una entrada de 12 euros. L’adquisició d’entrades, consulta d’horaris i més informació es pot trobar a la pàgina web www.tercerasetmana.com o a través de l’app del festival.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari