Quins són els festius en 2021 de Castelló de la Plana?

Coneix el calendari de dies festius locals de la capital de la Plana per a 2021

Quins són els festius en 2021 de Castelló de la Plana?

La pandèmia de la COVID-19 ha provocat un abans i un després i la gran majoria de municipis han hagut de veure les seues festes patronals reinventades apostant per l’experiència online o directament suspeses. A pocs dies per a celebrar-se, el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, va anunciar la suspensió de les festes de la Magdalena de Castelló, que l’any que ve segueixen en la incertesa per l’evolució de la pandèmia i la proximitat a la seua celebració. No obstant això, ja es coneixen els festius de 2021 de Castelló de la Plana.

Així ho ha publicat el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) del 29 de desembre després de la resolució per part de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, en el qual s’ha marcat quin és el calendari de festius locals per a tots els municipis de la província de Castelló.

Segons el resolt per la conselleria encapçalada pel conseller Rafael Climent, els dies festius de Castelló de la Plana de 2021 són el pròxim 8 de març, dilluns de la setmana de les festes de la Magdalena, i el 29 de juny, per la festivitat de Sant Pere, patró de la capital i dels pescadors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari