L'UJI celebra un any més la festa de l'Esport

Es lliuraran les beques de la Càtedra Endavant Villarreal CF de l’Esport

L'UJI celebra un any més la festa de l'Esport
14/10/2019 -

El pròxim dijous 17 d’octubre, a les 13 hores, al saló d’actes de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals de la Universitat Jaume I i amb la presència de la rectora de la Universitat Jaume I de Castelló, Eva Alcón Soler i representants del Villarreal C.F., tindrà lloc la festa de l’esport.

En aquesta festa es farà entrega dels trofeus als campions i campiones de lliga de les competicions internes del curs 2018/2019, entre ells estaran Steaua del Grifo, Amigos de Monfi, Sobrinos de Deco o els ja clàssics Playas de miami. També es lliuraran trofeus per a altres modalitats esportives de les lligues internes com són el pàdel, tenis, esquaix, bàdminton, frontenis, bàsquet 3×3, vòlei platja, tenis taula i escacs on més de 1.700 jugadors i jugadores han disputat prop de 600 partits de competició.

A més a més, es lliuraran com ja és tradicional, els xecs de les Beques Càtedra Endavant Villarreal C.F. de l’Esport de l’UJI que aquest curs ha repartit 30.000 euros entre l’alumnat de l’UJI, part d’eixa borsa de diners prové de la venda d’entrades que el Villarreal CF i l’UJI ofereixen a l’alumnat per gaudir del futbol de la lliga de futbol professional. Aquest any rebran els xecs un total de 42 estudiants, 27 dones i 15 homes, que aconseguiran una dotació econòmica que va dels 450 euros fins a un màxim de 1.000 euros.

D’altra banda la universitat rendirà reconeixement a l’alumnat que van obtenir medalles als campionats universitaris de 2018-2019. Els guardonats amb medalla d’or van ser Alexis Sastre (alçada), Laura Odeni (triple salt), Pablo Torrijos (triple salt), Osarumen Odeh (martell), Claudia Conte (llargada) i Víctor Ruiz (1500 m.ll.). D’altra banda, Carmen Ramos (javelina) Claudia Conte (alçada) i Rodrigo Iglesias (javelina) van aconseguir medalles de plata.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari