Els concerts de la Magdalena s'amplien a dotze aquest 2020

Les actuacions de grups rockers, els festivals i Ana Guerra completen el programa de concerts d’aquestes festes de la Magdalena

Gestmusic

Els concerts de la Magdalena s'amplien a dotze aquest 2020

Si fa un parell de setmanes anunciàvem que Manu Tenorio seria el primer artista que es pujaria a l’escenari, l’Ajuntament de Castelló ja confirmat el programa de concerts de la Magdalena 2020 que omplirà de música les festes del 14 al 22 de març.

En concret, hi haurà diversos festivals, tributs i actuacions de grups i solistes durant els huit dies de festa: el Magdalena Fest, Magdalena Romàntica, Dry River, un tribut a Maná, un homenatge a Queen, Los Zigarros, la Banda Municipal de Castelló, Sopa de Cabra, Paradita flamenca, Manu Tenorio, el Festival Remember i Ana Guerra.

Un total de 12 actuacions gratuïtes de diferents estils musicals locals i nacionals que se celebraran en el recinte de concerts i la plaça Major per a prendre el relleu als cantants de l’any passat, Café Quijano, Efecto Pasillo, Nancys Rubias, Bertín Osborne i Macaco.

Festes de la Magdalena 2020: concerts

  • Dissabte 14 de març: a les 23.00 hores en el recinte de concerts, Magdalena Fest
  • Dilluns 16 de març: a les 19.30 hores en la plaça Major, Magdalena Romàntica. A les 23.00 hores, també en la plaça Major, la banda castellonenca de rock Dry River.
  • Dimarts 17 de març: a les 23.00 hores en la plaça Major, tribut a Maná
  • Dimecres 18 de març: a les 19.30 hores en la plaça Major, homenatge a Queen. A les 23.00 hores en el recinte de concerts, el grup rocker valencià Los Zigarros
  • Dijous 19 de març: a les 19.30 hores en la plaça Major, concert de la Banda Municipal de Castelló. A continuació, a les 23.00 hores en el recinte de concerts, Sopa de cabra
  • Divendres 20 de març: a les 19.30 hores en la plaça Major, Paradita Flamenca i a les 23.00 hores, concert de Manu Tenorio. A les 23.00 hores també estarà el Festival Remember de la Magdalena, en el recinte de concerts.
  • Dissabte 21 de març: a les 23.00 hores en el recinte de concerts, la cantant coneguda per la seua participació en Operación Triunfo, Ana Guerra, es pujarà l’escenari per a tancar el cartell.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari