Fi del toc de queda i torna l'oci nocturn a Castelló

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha comparecido este mediodía para anunciar el nuevo paquete de medidas

Fi del toc de queda i torna l'oci nocturn a Castelló
06/09/2021 -

El president de la generalitat, Ximo Puig, ha compadit aquest migdia per a anunciar el nou paquet de mesures, entre els quals destaca l’eliminació del toc de queda en tota la Comunitat Valenciana, i la reobertura de l’oci nocturn, que tornarà a obrir fins a les 3 de la matinada.

Així ho ha anunciat Puig després de reconéixer la baixada d’incidència de la Comunitat Valenciana, qui ha agraït l’esforç de tots els valencians per a frenar la covid-19.

Per això, en tota la Comunitat Valenciana, s’aplicaran les següents restriccions a partir de demà i finalitzaran dilluns que ve 27 de setembre.

Quant a les restriccions, l’oci nocturn podrà obrir fins a les 3 hores de la matinada, sense ball, i amb un aforament del 50% a l’interior i un 100% a les terrasses. També desapareix el límit de reunions socials de com a màxim 10 persones a les cases o als carrers.

Quant a hostaleria, es manté el mateix horari de tancament, a les 00.30 hores, però augmenta el nombre de persones a l’interior a 8 per taula (quan abans era a 6) i es permet recollir la comanda en la barra.

Per als actes esportius professionals, per als equips de LCP i ACB s’amplia l’aforament al 60% i amb un màxim de 20.000 persones a l’aire lliure i de 4.000 en espais tancats.

El president de la Generalitat, que ha estat acompanyat de la consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha remarcat l’evolució del ritme de vacunació durant l’estiu en la Comunitat i ha apuntat la voluntat del Consell de garantir una “reobertura segura i gradual cap a la normalitat“.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari