Finalitza ‘Nits al Claustre de Castelló’ amb dues actuacions especials

Estaran plenes de música, teatre i poesia

Finalitza ‘Nits al Claustre de Castelló’ amb dues actuacions especials
24/08/2020 -

El cicle de concerts del Museu de Belles Arts ‘Nits al Claustre’ ha comptat ja amb 6 de les seues 8 actuacions. Cada dijous, entre el 16 de juliol i el 29 d’agost a les 22.30, el claustre del Museu s’ompli de la millor música, amb una aposta per la cultura i la diversitat entre estils musicals: “una programació estiuenca molt variada, amb espectacles que van de la poesia al jazz clàssic passant pel pop, el mestissatge i la música mediterrània d’arrel”, segons informa Ribes, el coordinador de l’Institut Valencià de Cultura a Castelló.

Aquesta setmana actuaran Verd Cel i Alberto Sanjuan i Fernando Egoscue, per a tancar el cicle de la millor forma possible en el claustre del Museu.

El 27 d’agost Verd Cel presentarà ‘Bifocal VerdCel’, a les 22.30 hores, un doble disc amb novel·la gràfica que va publicar l’any passat. Es basa en el món de les idees, del canvi i l’intercanvi de pensaments, amb unes lletres plenes de sensibilitat. El grup, originari d’Alcoi i fundat en 2000, compta amb 4 integrants: Alfonso Olmo és el vocalista, Marcel Ferrer el baixista, el bateria és Raül Lorenzo i la guitarra la porta Toni Medialdea.

Així mateix,’Nits al Claustre’ tancarà amb el concert de ‘Pols enamorada’ el dissabte, 29 d’agost, aquesta vegada trencant amb la tradició dels dijous. L’actuació vindrà de la mà del prestigiós dramaturg Alberto Sanjuan i del guitarrista argentí Fernando Egozcue. Presentaran ‘Polvo Enamorado’, una selecció de repertori teatral, musical i poètic del Segle d’Or espanyol, on la comèdia, l’erotisme, el rerefons filosòfic i la bellesa seran els elements principals.

Es podran gaudir fragments de Castigo sin Venganza (Lope de Vega), La vida es sueño (Calderón de la Barca), o Don Juan Tenorio (Zorrilla). També s’inclouran fragments del Quixot i poemes de Quevedo, Lope de Vega, sor Joana Agnés de la Creu, Sant Joan de la Creu o Santa Teresa de Jesús. Les peces musicals interpretades pertanyeran al Renaixement i Barroc espanyols, d’autors com Alonso Mudarra, Luys de Millán o Tomás Luis de Victoria.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari