La Ravalera porta una vegada més la Fira de Teatre Breu a Castelló

Per sisé any consecutiu, Castelló celebra la Fira de la Ravalera, un festival que fa que la ciutat s’òmpliga de teatre i actuacions musicals durant quatre intensos dies. Cada any, les representacions es realitzen en diferents i pintorescos espais, ja siga a cases particulars, en museus, o en el mateix carrer. Ara, és el torn del Museu dels Belles Arts de Castelló, un emplaçament conegut per molta gent, però que probablement no s’ha endinsat a tots els racons i històries que amaga.

Així, en aquest lloc tan especial, no hi havia una altra temàtica central per a l’edició d’enguany que l’art. Durant aquests quatre dies, es podrà gaudir de tres peces creades entorn del museu i de totes aquelles històries que poden passar a l’interior dels seus espais. Les peces que es representaran han sigut creades expressament per a ser interpretades en la Fira de Teatre Breu d’enguany.

La regidoria de Cultura, encapçalada per Verònica Ruiz, ha sigut l’encarregada de presentar aquesta nova edició de la Fira de Teatre Breu, que s’organitza amb la companyia La Ravalera, la Fundació Dàvalos-Fletcher, l’Institut Valencià de Cultura, la Universitat Jaume I, Fundació Huguet i Continajes Carlos Bravo. Enguany, La Ravalera se celebrarà entre els dies 5 i 8 de desembre de 2019. La mostra porta per títol “La Ravalera al Museu” i les entrades per a gaudir-la ja s’han posat a la venda des de 12,50€.

Programació de la Ravalera 2019

Des de la Ravalera, l’objectiu de la mostra és donar a conéixer totes les muses amagades en els racons del Museu, que acompanyaran als assistents a viure històries i escoltar cançons noves. Entre la programació, podem trobar “Biografia apòcrifa de l’esciptor Joan Perucho”, de la companyia Teatre de Contrahecho, “El Treball us farà lliures” per El Gatopardo i “La Sala de les Absències” de La Ravalera Teatre. El festival el tancarà Roger Benet amb un concert, com és tradició.

Les funcions seran a les 19 i a les 21 hores en el cas del dijous, divendres i dissabte. Per la seua part, el diumenge seran a les 18 i 20 hores. Cada actuació té un aforament limitat, i no es permetrà l’entrada una vegada haja començat l’activitat, per tant es prega puntualitat.

Per la seua banda, les entrades per als itineraris complets s’han posat a la venda hui mateix, i es poden adquirir en la Llibreria Babel o a través de la pàgina web entrapolis.com. A més, es podran adquirir en persona en el mateix Museu de Belles Arts des d’una hora abans de les representacions. El preu de les entrades és de 12,50 euros.