La Diputació consolida la formació especialitzada per a empreses de la província en el seu objectiu d'ajudar a generar ocupació

El Govern Provincial ajuda a 348 empreses castellonenques a ser més competitives amb l’aplicació de les noves tecnologies

La Diputació consolida la formació especialitzada per a empreses de la província en el seu objectiu d'ajudar a generar ocupació
21/06/2019 -

La Diputació de Castelló consolida el seu compromís amb la formació especialitzada a les empreses ja consolidades de la província en el seu objectiu d’ajudar a generar ocupació en el territori. Així, a través d’un elaborat Pla Provincial de Suport a la Consolidació Empresarial, el Govern Provincial de Javier Moliner ha sigut el millor aliat de les corporacions castellonenques a l’hora de facilitar-los la seua adaptació a les condicions que exigeix el mercat a l’hora de ser més competitives i facilitar el seu creixement.

El diputat provincial de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, que aquests dies ha valorat el balanç de legislatura realitzat a través d’aquest servei que presta la Diputació, ha explicat que «a través d’aquest pla, les empreses castellonenques tenen l’oportunitat de beneficiar-se d’una àmplia bateria de recursos com a assessorament, orientació i formació especialitzada en administració i finances, màrqueting i noves tecnologies per a la digitalització empresarial, desenvolupament d’habilitats personals per als negocis, disseny d’experiències o xarxes socials».

En definitiva, tal com ha assegurat «es tracta que el nostre personal especialitzat els siga útil a totes aquestes empreses que generen ocupació i riquesa diàriament als nostres pobles, amb les tendències que marca el mercat».

Més de 300 empreses beneficiàries el primer semestre de 2019

Cal tindre en compte que la utilitzeu d’aquest servei és tal que només en el que portem de 2019 s’han beneficiat ja un total de 348 empreses de Castelló. És per això que des del servei de Promoció Econòmica de la Diputació ja s’han programat diferents tallers i cursos, que s’iniciaran a partir del mes de setembre.

Dins de la seua oferta formativa, destaca el desenvolupament de destreses digitals, com per exemple l’ús d’eines imprescindibles d’ofimàtica, molt sol·licitat per les persones empresàries de la província. També tindran lloc, dins de l’itinerari d’especialització en comunicació i màrqueting, tallers sobre l’estudi de la competència. Així mateix, es programaran cursos per a saber com protegir l’empresa i garantir la seguretat en xarxa per a Pimes, a més de classes sobre l’ús comercial de les xarxes socials, maneig de taules Excel per a la gestió empresarial, entre molts altres.

Els CEDES, aliats del creixement de les empreses en el medi rural

D’altra banda, entre l’àmplia bateria de recursos que el Govern Provincial posa a la disposició de les empreses, a més de la programació especialitzada, destaca l’ús d’espais en els Centres CEDES (despatxos, sales de reunions, aules de formació, espais de Coworking i creatius, entre altres) per a desenvolupar la seua activitat empresarial i millorar les seues xarxes de contactes, serveis d’assessorament individualitzat per a la consolidació d’empreses amb tècnics qualificats i intermediació laboral.

Al llarg de l’any 2019, s’han assessorat 166 projectes i s’ha cedit espais de treball a 14 companyies castellonenques. El balanç a la fi de maig deixa un total de 1013 empreses beneficiàries entre els diferents serveis que ofereix el departament de Promoció Econòmica.

Aquelles persones interessades en aquesta formació o en l’ús de les instal·lacions oferides pels Centres CEDES, poden trobar més informació a través de la web de Promoció Econòmica (https://peconomica.dipcas.es). Per a més informació poden trucar al telèfon 964 25 15 47 o escriure a cedesempresa@dipcas.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari