El Fòrum Connecta Labora de Castelló ofereix demà ofertes de treball i assessorament per als aturats

Tindrà lloc el divendres 18 de desembre en el Menador Espai Cultural

El Fòrum Connecta Labora de Castelló ofereix demà ofertes de treball i assessorament per als aturats
17/12/2020 -

El Menador Espai Cultural de Castelló acollirà demà divendres 18 de desembre el Fòrum Connecta Labora, on s’oferiran al voltant de 53 ofertes de treball i tallers d’orientació per a aprendre a fer entrevistes o currículums. Unl fòrum que serà inaugurat pel secretari autonòmic d’Ocupació i director general de Labora, Enric Nomdedéu i Biosca; la vicepresidenta del Consorci del Pacte Local per l’Ocupació de Castelló, Patricia Puerta; el secretari intercomarcal d’UGT-PV Comarques del Nord, Francisco Sacacia, i la secretària de Formació i Ocupació de Castelló CCOO PV, Ana María García, a les 9.30 del matí.

L’acte es realitzarà de manera semipresencial per a garantir les distàncies de seguretat dels assistents, però també es resoldran els dubtes sobre els serveis que ofereix Labora per als de casa. D’aquesta manera, es facilita a la ciutadania la cerca de treball i s’acosten els serveis d’ocupació que ofereix l’administració pública.

S’han habilitat diferents zones en els Fòrums Connecta Labora per a garantir la seguretat de tots els participants: la zona d’entrevistes, els tallers de formació, la zona de simulació d’entrevistes de treball, la zona aula TIC i un set d’enregistrament d’un videocurrículum.

Les sessions consistiran en seminaris webs que s’emetran mitjançant la plataforma Zoom en les quals es formarà sobre la cerca d’ocupació. A més, els enregistraments permetran l’accés dels participants a uns vídeos que podran visualitzar quan vulguen. I en els fòrums es posarà en contacte als integrants amb el personal de Labora per a un assessorament personalitzat. En la plataforma virtual un presentador o presentadora dinamitzarà les intervencions i introduirà les preguntes.

Presencialment, els espais comptaran amb mampares de seguretat, gel hidroalcohòlic en cada taula i amb neteja contínua del mobiliari. Les entrevistes es realitzaran amb cita prèvia per a evitar aglomeracions i existirà un taulell que oferirà assessorament laboral amb la finalitat d’ajudar els participants a preparar la seua entrevista i triar les ofertes que més s’adapten al seu perfil professional.

Fins al moment, el Fòrum Connecta Labora de Castelló compta amb més de 400 persones inscrites, que podran assistir presencialment a algun dels 15 tallers i sessions, 80 aturats que s’han apuntat per a realitzar una entrevista de treball i 90 persones que assistiran de manera virtual. Cal recordar que tant per a optar a les entrevistes de treball com per a poder assistir als tallers, és necessari la inscripció prèvia a través de la pàgina web.

En total, 15 empreses assistiran a l’esdeveniment per a buscar personal: la Fundació Randstad, Flexiplan EUREN, COCEMFE, Martínez y asociados, Astex, DG Electric, Grupo Gimeno, Adecco, el Grup SIFU, Eurofirms, Fundació Inserida Ocupació, Norauto, Yabiku, Namekala i Manpower.

Està previst que aquests esdeveniments continuen realitzant-se en altres municipis durant els primers mesos de l’any 2021.

El projecte #ConnectaLabora naix de la necessitat d’intercanviar opinions i experiències sobre les necessitats del mercat de treball en la Comunitat Valenciana i el seu propòsit és contribuir a la millora de les polítiques d’ocupació.

Altres accions

Cal destacar que des de Labora Castelló es publiquen ofertes de treball de diferents localitats de la província de manera diària.

També realitzen diversos cursos d’especialitats formatives al llarg de l’any. Alguns que s’han dut a terme durant aquest 2020 són: muntatge i manteniment de sistemes d’automatització industrial, operacions bàsiques amb equips automàtics en planta ceràmica, control de materials i productes en laboratori ceràmic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari