La Fundació Amigó tindrà un nou sistema de depuració d'aigües residuals per a millorar el centre de teràpies

La Diputació de Castelló participarà en la reforma de les instal·lacions de la Fundació Amigó fent efectiva una inversió de 15 mil euros per a la instal·lació d’un nou sistema de depuració d’aigües residuals. Aquesta col·laboració s’ha segellat amb la signatura d’un conveni entre tots dos organismes donada la necessitat de millorar els locals per a oferir un servei més òptim a les persones usuàries.

Atés el document subscrit, la Diputació es farà càrrec de l’adequació de la xarxa de sanejament, amb el qual s’eliminarà l’ús de la fossa sèptica, i l’adquisició d’una nova depuradora que permetrà millorar el sistema d’abocament i reutilitzar aquesta aigua per a regar l’horta que disposa la comunitat.

La vicepresidenta i titular de l’àrea de Benestar Social, Patricia Puerta, ha explicat que aquest conveni de col·laboració “contribuirà al fet que les instal·lacions d’Amigó facen un pas qualitatiu important i que estiguen a l’altura de la seua labor social”.

La Fundació Amigó és un centre de tractament que ofereix serveis terapèutics-educatius a persones amb addiccions i dependències que impliquen conflictes personals, familiars i socials. Actualment aquesta entitat desenvolupa un total de 10 programes a través de més de 58 projectes a Espanya, Polònia i Àfrica. La major part dels projectes en territori espanyol es concentren en la Comunitat Valenciana.