La Fundació de l'Hospital Provincial de Castelló patrocina els premis a les millors comunicacions en les XIV Jornades de Gènere de la SEPD

La Fundació de l'Hospital Provincial de Castelló patrocina els premis a les millors comunicacions en les XIV Jornades de Gènere de la SEPD
12/12/2020 -

La Fundació de l’Hospital Provincial de Castelló ha recolzat aquest any d’una forma especial les Jornades de Gènere organitzades per la Societat Espanyola de Patologia Dual (SEPD) i celebrades aquest divendres en format virtual sota el lema ‘De les diferències sexuals a la igualtat de gènere’. La institució sanitària ha participat directament en l’acte inaugural de la mà de la seua administradora general, María José Madrid, qui ha compartit l’obertura de l’esdeveniment amb Joan Ramón Villalbí, delegat del Govern per al Pla Nacional Sobre Drogues.

“La nostra missió és impulsar i fomentar l’activitat investigadora del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló”, ha manifestat Madrid, qui ha ressaltat la importància d’introduir la perspectiva de gènere en aquesta. A més, ha indicat que des de la Fundació “sempre s’ha donat suport a l’àrea de salut mental, i especialment a totes les accions que en pro de la recerca s’han realitzat en l’àmbit de la patologia dual”.

María José Madrid ha fet lliurament a més dels guardons a les millors comunicacions d’aquesta edició, tots dos patrocinats per la Fundació.

El Premi a Millor Comunicació Oral de Projecte de Recerca, dotat amb 300 euros, ha estat per a Míriam Cotaina pel treball ‘Influeix el gènere en la relació tabac-suïcidi?’.

Per part seua, Claudia Aymerich s’ha fet amb el Premi a Millor Comunicació de Cas Clínic (200 euros) pel seu treball ‘De la violència de gènere al trastorn per ús de substàncies: a propòsit d’un cas’.

La XIV Jornada de Gènere de la Societat Espanyola de Patologia Dual (SEPD) ha comptat amb la participació de 170 especialistes implicats en el tractament de persones que presenten trastorns mentals greus associats a una addicció. Enguany les i els professionals assistents a aquest fòrum han posat el focus en la perspectiva de gènere i en com aquesta pot ajudar a millorar el diagnòstic i tractament de les pacients amb patologia dual.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari