La Fundació de l'Hospital Provincial fa un nou pas per a constituir l'institut d'investigació biomèdica

Aquest matí s’ha ratificat el conveni entre l’UJI i la Diputació per a la cessió provisional d’espais per a la investigació

La Fundació de l'Hospital Provincial fa un nou pas per a constituir l'institut d'investigació biomèdica
21/06/2021 -

El president de la Diputació, José Martí, ha presidit aquest matí la Junta del Patronat de la Fundació de l’Hospital Provincial, que ha ratificat el conveni amb la Universitat Jaume I per a la cessió provisional d’espais per a la investigació. Per a Martí és un pas fonamental cap a la constitució del futur institut de Biomedicina de Castelló.

Encara que el procés “és complex i lent”, Martí ha assegurat que des de la Diputació de Castelló i la mateixa Fundació de l’Hospital Provincial “tenim el ferm propòsit de dur a terme aquest projecte”, afegint que quan hi ha decisió els projectes es porten sempre endavant.

El president ha confirmat que “ja estem treballant perquè la Conselleria de Sanitat contemple l’assignació de fons per a aquesta fi en els pressupostos del pròxim any, com ha ocorregut en casos precedents, i en la implicació en el projecte de la societat civil de Castelló, tant d’empreses privades com d’ajuntaments”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari