La Fundació Síndrome de Down de Castelló millorarà el seu servei amb un finançament de 20.000 euros per a nou equipament

La vicepresidenta de la institució provincial, Patricia Puerta, ha destacat la labor que desenvolupa l’entitat, “que tindrà sempre al seu costat a la Diputació”

La Fundació Síndrome de Down de Castelló millorarà el seu servei amb un finançament de 20.000 euros per a nou equipament
31/07/2021 -

La vicepresidenta de la Diputació de Castelló, Patricia Puerta, ha visitat les instal·lacions del nou centre de dia de la Fundació Síndrome de Down en la capital de la Plana, un espai situat al carrer República Argentina que “suposarà sens dubte un nou pas per a continuar millorant el servei que es dóna des de l’entitat de manera encomiable des de fa anys“.

Acompanyada per la presidenta de la Fundació, Carolina Balllester; Asun Chiva, directora del Centre de Dia, i Mar Tirado, gerent, Patricia Puerta ha conegut de primera mà el servei que es podrà donar a partir de mes de setembre, que ha comptat amb una aportació per part de la Diputació de 20.000 euros.

Amb aquesta quantitat la Fundació Síndrome de Down ha pogut adquirir tot el mobiliari d’oficina i de les aules, el material informàtic, eines per a l’espai de fisioteràpia, maquinària per als tallers i el maletí de primers auxilis.

És nou centre, que compta amb el suport també de l’Ajuntament de Castelló i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, atendrà 20 persones, algunes del centre ocupacional i que, per necessitats de suport, necessiten d’una major atenció assistencial. Això permetrà alliberar noves places en el servei del centre ocupacional, la qual cosa permetrà al seu torn reduir la llista d’espera.

Patricia Puerta ha destacat “la importància d’estar al costat d’entitats que treballen pel foment del desenvolupament personal, l’autonomia i la integració de totes les persones “i ha aplaudit el treball de la Fundació i “la seua implicació per a millorar la qualitat de vida de les persones amb síndrome de Down de la província”. Les responsables de la Fundació, per part seua, han subratllat la importància de comptar amb el suport de la Diputació i altres institucions públiques per a poder executar tots els seus projectes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari