La Fundació Universitat Jaume I-Empresa mostra el seu suport a la campanya #SomUJIcontraCOVID

La Fundació Universitat Jaume I-Empresa mostra el seu suport a la campanya #SomUJIcontraCOVID
11/07/2020 -

El president executiu de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa, Carlos Cabrera Ahis, i la seua gerent, Gloria Serra Isierte, mostren el seu suport i animen a col·laborar en la campanya de l’UJI per a la captació de fons amb la finalitat de pal·liar els efectes que està provocant la pandèmia de la COVID-19 en la comunitat universitària i la societat. «Des de la Universitat Jaume I volem seguir treballant per a trobar la millor forma de respondre a les conseqüències de la crisi i sens dubte la investigació, en tots els seus camps i nivells, serà un dels camins que ens porten a superar aquesta situació», destaca Cabrera.

«Som sensibles a les necessitats de l’alumnat i demanem la col·laboració de tots per tal de promoure ajudes i beques per als nostres estudiants, líders del futur. No podem deixar perdre aquesta generació de talent jove», indica Gloria Serra.

La Fundació Universitat Jaume I-Empresa de la Comunitat Valenciana M.P. és entitat pròpia de la Universitat Jaume I i treballa amb aquesta en la promoció de les activitats vinculades a la formació de postgrau propi i formació continuada, a la promoció de la transferència de resultats d’investigació, a les accions d’impuls de la inserció laboral dels titulats i titulades, la col·laboració en la gestió de projectes europeus i internacionals i a la millora del potencial de les empreses i dels sectors econòmics i socials de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari