La gaiata número 7 "Cor de la Ciutat" i la colla Serrutxadors, guanyadores de la campanya Vidre Vítol

La gaiata número 7 "Cor de la Ciutat" i la colla Serrutxadors, guanyadores de la campanya Vidre Vítol
26/04/2022 -

Una paella gegant per a gaudir-la en gran. D’aquesta manera celebraran la colla Serrutxadors i la gaiata número 7 “Cor de la Ciutat” el fet d’haver-se proclamat guanyadores de la campanya Vidre Vítol, una iniciativa d’Ecovidrio, entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge de residus d’envasos de vidre a Espanya, en col·laboració amb la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de Castelló.

Aquest matí hem conegut als guanyadors després del sorteig realitzat davant notari entre totes les colles i gaiates que durant la celebració de les festes de la Magdalena, el mes de març passat, van reciclar més de 400 kg d’envasos de vidre en els contenidors verds que tenien assignats.

Les màximes representants de la festa, les Reines Carmen Molina i Gal.la Calvo, han sigut presents en aquest sorteig al qual també han acudit el regidor de Reciclatge i Gestió de Residus, Ignasi Garcia, el regidor de Festes, Omar Braina i el tècnic de gerència d’Ecovidrio a la Comunitat Valenciana, Manuel Sala.

A través d’aquesta iniciativa, Ecovidrio va animar a colles i gaiates a fomentar la recollida d’envasos de vidre durant les festes de la Magdalena, dates on es consumeix i genera una gran quantitat de residus i, per tant, un dels moments en els quals resulta més rellevant conscienciar sobre el seu correcte reciclatge.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari