Garcia es compromet a resoldre les demandes dels barris perifèrics de Castelló

Garcia: “fer arribar l’aigua potable a Penyeta Roja, Tossal Gros i el Racó de la Torreta, i la neteja i rehabilitació dels terrenys degradats en Mestrets i el Grup San Enrique, és una prioritat”

Garcia es compromet a resoldre les demandes dels barris perifèrics de Castelló
20/05/2019 -

El candidat a l’Alcaldia per Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, junt amb els membres de la candidatura, Ali Brancal, Verònica Ruiz i Enric Porcar, s’han reunit amb el Grup San Enrique i Mestrets, i les urbanitzacions de muntanya Penyeta Roja, Tossal Gros i el Racó de la Torreta, dins de la ronda de reunions que estan portant a terme amb els barris i associacions de la ciutat per tal de “revisar les dotacions que necessiten, com la resta de la ciutat, i adequar les demandes ciutadanes a la realitat social”, ha afirmat Garcia. A més, el dimecres que ve Compromís es reunirà amb COASVECA per continuar atenent les demandes ciutadanes.

Pel que fa al Grup San Enrique i Mestres, els candidats de Compromís, han visitat la zona en què “hem detectat la gran degradació del territori deguda a l’especulació urbanística del Partit Popular i la necessitat urgent de revertir aquest mal que s’ha fet en aquesta part de la ciutat”, ha explicat l’edil.

Per això, “treballarem per tornar la dignitat a aquests barris elaborant un Pla Integral d’Actuació per a la zona de l’antic PAI Mestrets amb l’objectiu de revitalitzar i promoure la seguretat i benestar veïnal de la zona, i també implementarem solucions per assegurar-hi la neteja i rehabilitació dels terrenys degradats, la protecció de la contaminació i el control de les activitats de la zona dins del marc de la legalitat”, ha expressat el candidat. A més, Garcia ha afegit que “impulsarem la creació de centres multifuncionals intergeneracionals per als barris”.

D’altra banda, els candidats Garcia, Brancal, Ruiz i Porcar, també s’han reunit amb les urbanitzacions Penyeta Roja, Tossal Gros i el Racó de la Torreta per assabentar-se de les necessitats i demandes dels barris perifèrics de la ciutat.

Una de les reivindicacions per les quals Compromís treballarà per a fer realitat és l’abastament d’aigua potable en la zona de les urbanitzacions de muntanya i per això “Compromís ens comprometem a revertir aquesta situació, fent arribar aigua potable a les aixetes dels veïns i veïnes d’aquestes urbanitzacions per evitar possibles efectes secundaris per al barri”, ha manifestat Garcia.

També, des de Compromís per Castelló “tenim un compromís ferm amb els barris perifèrics de Castelló, per això millorarem l’asfaltat de carreteres per millorar l’accessibilitat als barris i reforçarem la recollida de residus donat el compromís que aquests tenen amb el reciclatge”, ha afegit l’edil.

A més, “protegirem els boscos i els espais naturals, i la ruta de la Cota 100, ja que es tracta del principal accés natural de Castelló cap a les urbanitzacions de muntanya de la nostra ciutat”, ha afirmat el candidat.

Per això, “Compromís donarem la cara i treballarem per tots els veïns i les veïnes de la ciutat, sense oblidar-nos dels barris que estan situats a la perifèria, i tornant-los la dignitat de barri que el Partit Popular els va arrabassar amb l’especulació i la corrupció urbanística. Farem de Castelló una ciutat cohesionada, responsable, de convivència, ecologista, i de respecte”, ha conclòs el candidat a l’alcaldia per Compromís per Castelló, Ignasi Garcia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari