‘Gegants i Monstres’ amenitzen Castelló els diumenges del mes de novembre

Les representacions tindran lloc al Parc Rafalafena els diumenges 8, 15, 22 i 29 a les 11 hores

‘Gegants i Monstres’ amenitzen Castelló els diumenges del mes de novembre
06/11/2020 -

Aquesta proposta de Castelló té l’objectiu d’atraure els més xicotets a través d’una activitat divertida per a tota la família al Parc Rafalafena, on cada diumenge del mes de novembre s’acollirà un conte del Cicle ‘Gegants i Monstres’ a les 11 hores.

Castelló atrau el turisme familiar d’una manera diferent amb una activitat que posa en valor la recuperació d’espais oberts per a gaudir de l’entreteniment. Aquesta és l’essència del cicle de contacontes que tindrà lloc en un dels dotze espais verds amb els quals compta Castelló, situat en l’Avinguda Lidón.

El Parc Rafalafena compta amb més d’un centenar d’espècies d’arbres, el número més gran de tot Castelló, en 3,6 hectàrees. També hi ha un amfiteatre que serà el que acollirà els espectacles infantils.

Els dos primers diumenges, el 8 de novembre en valencià i el 15 en castellà, rebran l’espectacle de narració oral teatralitzada de ‘El mas de la per’ (La masía del miedo), on es mostraran diferents monstres de la cultura popular valenciana.

Els seus protagonistes, María i Julià, en la nit de Tots els Sants, descobreixen a través d’un llibre el fascinant món de les criatures. Aquesta història està inspirada en el llibre ‘La Maria no té por’, de Francesc Gisbert.

Els dos últims diumenges, el 22 de novembre en valencià i el 29 en castellà, serà el torn de ‘Quí seu ahí?’ (¿Quién se sienta allí?). Un conte inspirat en Tombatossals, un gegant que, segons la llegenda, va tindre un paper molt important en la fundació de Castelló i va donar nom a la novel·la de Pasqual Tirado. De fet, l’Ajuntament va col·locar una estàtua en honor del gegant en la glorieta de la mateixa Avinguda Lidón, on se situa el Parc Rafalafena.

Aquestes representacions ens acosten a la història de Castelló i suposen un pla entretingut i segur per a tota la família.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari