El Govern de l'Ajuntament de Castelló es reestructura després de la dimissió de Donate

El grup socialista redefineix competències entre els seus regidors i regidores

arxiu

El Govern de l'Ajuntament de Castelló es reestructura després de la dimissió de Donate

El Govern municipal de l’Ajuntament de Castelló ha anunciat una reestructuració en la seua organització interna que afecta el grup socialista, després de la inesperada dimissió de David Donate, portaveu del partit i regidor d’Hisenda, Seguretat Pública i Emergències, Innovació Comercial i Consum Sostenible.

Segons ha comunicat el mateix consistori, es defineix un nou repartiment de competències “que ha sigut dissenyat tenint en compte el perfil i experiència prèvia de Govern dels diferents regidors i regidores, buscant l’optimització de la gestió municipal i, per extensió, dels serveis públics que es presten a la ciutadania”.

Les competències queden reorganitzades de la següent manera:

La regidora d’Ocupació, Patricia Puerta, suma a les seues competències les àrees de Benestar Social, Dependència i Infància, així com la de Cooperació, matèries que ja gestiona com a diputada provincial. Com ja es va anunciar, en el grup socialista és ella qui passa a ser portaveu.

La regidora Mary Carmen Ribera reprén les àrees de Gent gran i de Consum Sostenible, i assumeix també la cartera d’Innovació Comercial.

Per part seua, la regidora Isabel Granero continua a càrrec de Salut Pública i Cementeri i reprén Infraestructura Verda.

La regidora de Turisme, Patrimoni i Ermites, Pilar Escuder, assumeix també les competències en matèria de Contractació.

El regidor d’Urbanisme, Obres i Projectes Urbans, i Equipaments i Serveis, José Luis López, assumeix també les competències en matèria d’Activitats.

Finalment, la regidora de Recursos Humans, Administració Electrònica i Innovació Digital, Monica Barabás, assumirà la cartera d’Hisenda.

L’edil Jorge Ribes continua a càrrec de Mobilitat Sostenible i Ús de l’Espai Públic i Joventut, mentre el regidor Omar Braina segueix al capdavant d’Esports i Festes.

A més, Puerta es fa càrrec de la presidència de la Junta Municipal de Districte Sud i Ribes de la presidència de la Junta Municipal del Districte Aquest.

La resta de socis de govern, Compromís i Podem-EUPV, mantenen les seues competències.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari