Grans espectacles internacionals ompliran els carrers de Castelló dins del festival 'Regreso a la ciudad'

Més de 250 actors, clowns, titellaires i músics arriben a Castelló en dues setmanes d’activitats per a tota la família

Grans espectacles internacionals ompliran els carrers de Castelló dins del festival 'Regreso a la ciudad'

Recuperar l’alegria als carrers de Castelló, potenciar el comerç i l’hostaleria i atraure a veïns i visitants de pobles de la zona. Amb aquests objectius s’ha presentat aquest dimarts, 12 de setembre, una nova edició del festival ‘Regreso a la ciudad’, una iniciativa que engloba propostes escèniques de primer nivell internacional que se celebraran durant sis dies als carrers de la capital de la Plana amb accés totalment gratuït.

Concretament, les propostes culturals i lúdiques es duran a terme del 22 de setembre a l’1 d’octubre, centrant-se els espectacles més destacats en els dos últims caps de setmana de mes.

Durant aquestes jornades s’han previst més de 60 activitats que inclouran concerts i espectacles d’arts escèniques, entre altres propostes municipals, ja que s’ha treballat en una programació transversal que inclou àrees com a Joventut, Comerç o Turisme.

En aquest sentit, s’inclouen, a més, els actes previstos dins del festival El MUT! (Festival Internacional d’Arts Escèniques) per a aquest 2023. Tot això conformarà el programa més extens des del seu inici en 1990, que es desenvoluparà als carrers de Castelló, des del barri antic fins a zones com El Grau o places menys cèntriques.

Begoña Carrasco i María España

Un festival amb participació internacional

El festival ‘Regreso a la ciudad’, torna, valga la redundància, després de huit anys sense celebrar-se. Aquesta proposta va nàixer en 1990 com un dels esdeveniments més importants de la capital de la Plana, amb la intenció de rebre a la ciutadania després de les vacances estivals i reactivar el teixit econòmic.

Amb el pas del temps, aquesta iniciativa va anar guanyant pes i acceptació, fins a afermar-se com una proposta amb una participació massiva de públic i amb la participació de les millors propostes internacionals.

La programació ha estat presentada, en roda de premsa, per l’alcaldessa de Castelló Begoña Carrasco, la regidora de Cultura, María España, i la regidora de Turisme, Arantxa Miralles, que ha anunciat la campanya de ‘tornada a escola’ que transformarà el centre històric, aquest dissabte 16 de setembre, en un gran parc urbà infantil amb activitats per a tota la família.

Castelló es converteix aquest mes de setembre en un gran escenari a l’aire lliure amb els millors espectacles de l’escena internacional per a tots els públics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari