Últim cap de setmana de festes de Sant Pere en el Grau: dos concerts, tardeo i bous

El Grau viu els últims dies de les seues festes aquest cap de setmana, amb la popular torrà de la sardina aquesta vesprada a l’esplanada de la Llotja

Últim cap de setmana de festes de Sant Pere en el Grau: dos concerts, tardeo i bous

Els ‘grauers’ i ‘graueres’ acomiaden aquest cap de setmana les seues festes de Sant Pere 2023 en gran. Si aquesta vesprada se celebra un dels actes més populars, la torrà de sardines, al llarg del cap de setmana el Grau de Castelló comptarà amb dos concerts, tardeo en les penyes, bous i pirotècnia.

Aquest divendres arrancarà a les 11.00 hores amb el Dia de les Paelles en el passeig Buenavista, on desenes de penyes i colles participaran. A la vesprada, els bous, els tardeos i sessions de remember i els bous continuaran amb la festa. Pots consultar el programa complet de revetles i actuacions musicals en aquest article.

A les 20.00 hores serà la tradicional torrà de la sardina, a l’esplanada de la Llotja, una cita ineludible en les festes del Grau. Després d’ella hi haurà diverses propostes musicals en les colles, entre elles el concert de Leticia Sabater i djs al carrer Álvaro Bazán a partir de les 23.00 hores, organitzada per la Penya El Norai. De 00.00 a tancament serà l’Orquestra Jamaica al carrer Treballadors de la Mar, organitzada per la Comissió de Festes.

Per a aquest dissabte, d’11.00 a 13.00 hores serà la pujada al campanar de l’Església de Sant Pere, amb guia i explicació del campanar i les campanes, mentre que a partir de les 12.30 hores arranca el programa taurí, amb la setena jornada del concurs de ramaderies a les 17.30 hores.

A les 23.00 hores serà la XXI Trobada de dimonis per Sant Joan i Sant Pere, amb la participació de diables de Tarragona i Botafocs dimonis del Grau. La trobada parteix de l’avinguda del Port i recorre el passeig Buenavista, Gravina i Canalejas fins al Bar Les Planes.

A més de la macrodiscomòbil amb dj Vitala i dj Montes en la plaça Pintor Porcar a partir de les 23.00 hores, un altre dels plats forts de la nit serà el concert de David Otero al carrer Treballadors de la Mar a les 00.00 hores, al qual li seguirà l’Orquestra Supermàgic.

El diumenge, 2 de juliol, estarà marcat pel concurs de paelles en la plaça Verge del Carme, amb consumició gratuïta per a totes les persones participants. A les 22.30 hores arrancarà la cercavila final de festes pel passeig Buenavista, carrer Canalejas i avinguda del Port fins a l’esplanada del Casal Jove. El fermall d’or el posarà l’espectacle ‘Visca Sant Pere’ en la mateixa esplanada, a càrrec de Splai Teatre i Pirotècnia Peñarroja.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari