Hèctor Ramos (Compromís): 'Tenim el millor projecte de poble per a Borriol'

Una ruta botánica, deportiva y patrimonial, la construcción de una segunda escuela y la cohesión entre el casco urbano y las urbanizaciones son algunas de las iniciativas que defiende la coalición

Hèctor Ramos (Compromís): 'Tenim el millor projecte de poble per a Borriol'
24/05/2019 -

Hèctor Ramos, candidat a l’alcaldia de Borriol i la candidatura local han presentat el seu programa electoral als veïns i veïnes del poble en l’acte final de campanya. ‘Hem creat un programa ambiciós i carregat de projectes que volem dur a terme durant la pròxima legislatura per a fer del nostre poble un referent’, ha defensat Ramos. A més, ha afegit, ‘tenim el millor projecte de poble per a Borriol’.

El diputat de Compromís a les Corts per Castelló, Vicent Marzà, ha volgut donar el seu suport a la candidatura local. ‘Borriol es mereix persones tan treballadores, valentes i preparades com les que conformen la llista municipal de Compromís per Borriol’. La gestió d’aquest últim quatre anys de Govern amb Compromís demostra que una altra gestió és possible i de segur que Hèctor Ramos i el seu equip li donaran continuïtat i es deixaran la pell per millorar el projecte de poble que defensem’.

Projecte de poble

La coalició ha dividit el seu programa electoral en deu blocs: Infraestructures i Urbanisme, Educació i Plurilingüisme, Cultura i Patrimoni, Turisme; Salut, Benestar Social i Tercera Edat; Esports, Agricultura i Medi Ambient, Joventut i Festes, Comerç i Ocupació i Urbanisme.

En l’acte, l’equip de Compromís per Borriol ha remarcat algunes de les propostes com la creació de la ruta botànica, patrimonial i esportiva de la Joquera, la construcció de la segona escola, la recuperació de la figura del guarda de camp o la creació d’un centre de dia. ‘Treballarem de valent perquè la gent es puga sentir orgullosa del nostre poble, però ara és el moment que els nostres veïns i veïnes ens donen la confiança perquè puguem fer-ho’, ha indicat l’alcaldable.

A més a més, s’ha volgut incidir en la necessitat de cohesionar el nucli urbà i el conjunt d’urbanitzacions que conformen Borriol. Per aquest motiu, Compromís per Borriol proposa instal·lar i renovar taulells informatius per anunciar actes i coordinar els programes culturals, esportius i festius entre el nucli urbà i els nuclis disseminats. ‘Defensem la cohesió real entre tots els veïns i veïnes del poble. Per això, ens hem reunit amb persones de totes les urbanitzacions, per tal d’escoltar-los i explicar les nostres propostes’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari