A quina hora tanca El Corte Inglés de Castelló el 31 de desembre?

Aquesta gran superfície comercial ubicada al passeig de Morella té un horari especial demà dissabte 31 de desembre amb motiu de la Nit de cap d’any

A quina hora tanca El Corte Inglés de Castelló el 31 de desembre?
30/12/2022 -

Falten poc més de 24 hores per a Nit de cap d’any i és molt comuna convidar a amics i familiars a sopar per a acomiadar l’any i celebrar la benvinguda a l’any nou. El 31 de desembre les grans superfícies registren llargues cues de persones que acudeixen a comprar alguns productes d’última hora que no poden faltar en la taula.

Encara així, cal tindre en compte l’horari de tancament de les grans superfícies comercials, ja que és comuna que amb motiu d’aquesta nit avancen el seu horari de tancament. És el cas d’El Corte Inglés situat en el passeig de Morella número 1 de la ciutat de Castelló que ja ha anunciat que tindrà un horari especial demà 31 de desembre.

D’aquesta manera, aquest centre comercial castellonenc obrirà en el seu horari habitual, a les 10 hores, no obstant això sí que avançarà la seua hora de tancament. Així, El Corte Inglés estarà obert de 10 a 20:00 hores; pel que tancarà dues hores abans del que ho fa la resta de dies de l’any.

El dia 1 de gener, Dia d’Any Nou, es considera festiu nacional i a pesar que sí que existeixen algunes jornades festives en la qual els centres comercials i gran superfícies estan oberts, aquest 1 de gener no serà així. En aqueix sentit, El Corte Inglés ja ha informat que el primer dia de l’any no obrirà les seues portes, per la qual cosa el centre del passeig de Morella romandrà tancat.

Encara que El Corte Inglés haja avançat la seua hora de tancament a les 20 hores, serà l’establiment comercial i supermercat que més tard tanque les seues portes, ja que la resta de grans superfícies i botigues han informat del seu horari de tancament que va des de les 18 hores fins a les 19.30 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari