Les piscines municipals de Castelló es preparen per a la temporada de bany 2019

Aquest mes de juny obriran les diferents piscines municipals, i les entrades individuals costaran 2,74 €

Les piscines municipals de Castelló es preparen per a la temporada de bany 2019
07/06/2019 -

L’estiu s’acosta i ja queda menys per a començar la temporada de bany 2019, també per a les piscines municipals de Castelló. En concret, a partir del 15 de juny obriran les dues piscines municipals descobertes a la ciutat, la piscina del Parc Esportiu, i la piscina Pineda del Grau.

Així, del 15 de juny fins al 15 de setembre, veïns, veïnes i visitants puguen gaudir dels dies més calorosos amb un capbussó. Es pot adquirir bons de temporada per als tres mesos, bons d’un sol mes, o tiquets individuals.

Tarifes piscines municipals a Castelló 2019

El tiquet individual d’un bany lliure solament es podrà adquirir en les mateixes piscines en entrar, i tindrà un preu de 2,74 €. Els menors de 4 anys no paguen entrada.

D’altra banda, els bons de temporada i mensuals seran diferents per a les persones empadronades a Castelló que per a la resta. Per a residents, el pas de temporada tindrà un preu de 31,31 €, mentre que el bo mensual seran 14,51 €.

També les persones empadronades tenen la possibilitat d’obtenir un abonament familiar, en el qual com més membres de la mateixa unitat de convivència s’apunten, serà més barat. El titular pagarà 14,30 € (7 si està en situació de desocupació), el segon i tercer adult 12,87. Els menors o discapacitats en pagaran 12,16 €, i només 11,44 a partir del quart membre.

Però a més, per a residents a Castelló que estan en situació de desocupació, el bo mensual només costarà 7 €.

Per a les persones que no estiguen empadronades a la ciutat, el bo mensual costarà 19,59 € i 42,27 € el pas de temporada.

Aquests abonaments ja es poden adquirir en les oficines del Patronat, en horari de 9 a 13 hores.

Horari piscina Parc Esportiu

La Piscina Municipal Parc Esportiu es troba al carrer Quadra Colomer s/n, i el centre compta a més amb una gran oferta esportiva, com un camp de rugbi i futbol, pistes de tenis i pàdel, frontó i un pavelló cobert. Per descomptat, també compta amb una piscina de 45 per 21 metres de grandària, perfecta per a classes de natació o banys lliures.

Romandrà oberta durant els mesos d’estiu de dilluns a diumenge, d’11 del matí a 19 hores.

Horari Piscina Pinar del Grau

En l’avinguda Ferrandis Salvador s/n es troba la piscina de Pineda del Grau, que té un caràcter més lúdic i familiar. Per tant, és el lloc perfecte per a passar un dia de piscina amb família o amics, gaudint del sol i de l’aigua. Disposa a més d’una piscina de xipolleig especial per als xiquets i xiquetes més xicotetes.

De dilluns a diumenge, obri d’11 a 20 hores durant la temporada d’estiu de mitjan juny a mitjan setembre.

Cursos de natació

A més de l’obertura especial de les piscines descobertes en la temporada de bany, les piscines municipals de Castelló ofereixen diferents cursos de natació al juny, juliol o agost, com és el cas de les piscines cobertes Emilio Fabregat, Castàlia o la piscina Olímpica Municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari