L'hospital de campanya del General de Castelló, llest per a derivació de casos positius

A més, hui part del personal ha rebut la primera dosi de la vacuna

arxiu

L'hospital de campanya del General de Castelló, llest per a derivació de casos positius

Tal com han avançat À Punt i l’agència EFE, citant a fonts de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, l’hospital de campanya situat al costat de l’Hospital General de Castelló estaria llest per a rebre a pacients positius en COVID-19 si la situació ho requerira.

No sols està en marxa el de Castelló, sinó també els hospitals de campanya situats en les infraestructures al costat de la Fe de València i a l’Hospital General d’Alacant, per la qual cosa les tres províncies estan preparades per a aquesta ampliació si la situació de la pandèmia empitjora.

Segons EFE, els tres hospitals ja tenen ales amb llits preparats per a atendre aquests casos positius després de superar-se el pic d’ingressos hospitalaris de la primera ona i situar-se en 2.254 les persones hospitalitzades actualment.

D’acord amb l’última actualització de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública d’ahir – en unes hores s’espera conéixer la següent – , en la Comunitat Valenciana hi ha actualment 2.254 persones ingressades, 177 d’elles a Castelló; 159.153 casos positius des que va començar la pandèmia, 17.225 a la província de Castelló; i 3.174 mortes, 405 d’elles a Castelló.

A més, la Conselleria ha anunciat hui que el personal de l’Hospital General de Castelló ha començat a rebre la primera dosi de la vacuna contra la COVID-19 per serveis i prioritat d’exposició de risc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari