L'Hospital General de Castelló habilita l'hospital de campanya preventivament

Segons la Conselleria de Sanitat, ara com ara el seu ús no és imprescindible

L'Hospital General de Castelló habilita l'hospital de campanya preventivament
06/11/2020 -

L’Hospital General de Castelló manté preparades les instal·lacions de l’hospital de campanya, de manera preventiva, per a atendre pacients sense complicacions clíniques amb un diagnòstic positiu de Covid-19 al centre.

Els pavellons es troben preparats amb tot el material necessari per a garantir una resposta ràpida, encara que cal destacar que, segons ha informat la Conselleria de Sanitat, el seu ús no és necessari de moment.

Per a preparar totes les instal·lacions han col·laborat els equips clínics implicats en l’assistència de la Covid-19 i els serveis de Farmàcia Hospitalària i Laboratori, així com unitats d’Informàtica, Manteniment, Cuina, Neteja i Llenceria.

Aquest hospital de campanya va ser construït durant el mes d’abril i està dissenyat per a cobrir l’atenció de pacients en una fase de pre-alta hospitalària, que no presenten complicacions clíniques ni necessiten cures complexes. De moment, s’han habilitat un total de 42 llits en dos mòduls assistencials, però la seua capacitat disponible és de 188 habitacles.

La utilització d’aquest hospital està supeditada a la situació epidemiològica de cada moment i a la pressió hospitalària de la COVID-19.

Departament sanitari de Vinaròs

Quant a la pressió hospitalària, preocupa el cas del departament sanitari de Vinaròs que es troba en una situació crítica. Compta amb 26.682 habitants i comptabilitza 129 casos positius per prova PCR en els últims 14 dies amb el que la incidència acumulada és de 449,76 per 100.000 habitants i el total de PCR actius actualment és de 382.

A més, en les últimes setmanes han mort 4 persones, elevant el número a 37 morts en el departament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari