L'Hospital Provincial de Castelló obrirà els quiròfans el dijous

Hi ha un total de nou casos positivus de l’àrea

L'Hospital Provincial de Castelló obrirà els quiròfans el dijous
25/08/2020 -

L’Hospital Provincial de Castelló va haver de suspendre totes les operacions programades per a aquest dilluns i dimarts, després de detectar un brot de huit persones amb COVID-19 entre el personal sanitari de l’àrea de quiròfans.

Com a mesura preventiva, es va decidir ajornar les operacions previstes per a l’inici de setmana, a l’espera de confirmació de nous casos, després de la posada en marxa de 180 proves PCR al personal sanitari i els seus contactes laborals.

Hui, en la reunió del comité de seguiment de COVID-19 de l’Hospital Provincial de Castelló, s’ha acordat l’obertura progressiva dels quiròfans del mateix centre, a partir del pròxim dijous i fins a recuperar la normalitat a mesura que s’incorporen els treballadors als seus llocs.

A més, també s’ha posat en manifest que, després de la realització de totes les proves, hi ha un total de nou casos positius entre el personal.

Així mateix, tres professionals de l’àrea, que han donat resultat negatiu en les proves, es troben en quarantena per ser contactes estrets dels afectats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari