El Provincial de Castelló inverteix més de 200.000 euros en la renovació de sistemes d'informació

La inversió forma part d’un ambiciós pla que permetrà la integració completa amb la Conselleria

El Provincial de Castelló inverteix més de 200.000 euros en la renovació de sistemes d'informació
22/12/2020 -

El Consorci Hospitalari Provincial de Castelló ha invertit un total de 213.478 euros en la renovació tecnològica de sistemes d’informació, la qual cosa redundarà en una millora de les aplicacions informàtiques. La inversió s’ha destinat a l’adquisició de nous servidors de bases de dades i de virtualització d’última generació, així com a un subsistema d’emmagatzematge basat 100% en tecnologia nativa d’estat sòlid, segons ha explicat el cap del Servei d’Informàtica, Mateo Asensi.

“Aquests equips permetran -ha agregat Asensi- superar l’obsolescència de part de la infraestructura actual de l’hospital, ampliar les seues capacitats de còmput i emmagatzematge informàtic i millorar sensiblement el rendiment i els temps de resposta de les seues aplicacions informàtiques”. Aquestes adquisicions formen part d’un projecte més ambiciós que permetrà materialitzar durant els anys 2021 i 2022 la integració completa dels sistemes d’informació del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló amb els corporatius propis de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

L’increment de l’activitat del centre, el seu cada vegada major nivell de tecnificació i l’actual moment de convergència amb la Conselleria es tradueixen en una creixent demanda de recursos informàtics derivada de la utilització massiva de mitjans tecnològics, ha assenyalat Asensi. Així, la coordinació funcional de l’Hospital General Universitari de Castelló i de l’Hospital possibilitarà l’optimització de recursos i facilitarà l’accés als historials clínics complets dels ciutadans de la sanitat pública valenciana independentment del centre sanitari en el qual siguen atesos.

També està prevista la substitució durant el citat pla biennal de tots els llocs de treball informàtics de l’Hospital Provincial per uns altres totalment compatibles amb el model de lloc de treball estàndard de la Conselleria de Sanitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari