L'hostaleria de Castelló desconvoca l'obertura de demà amb l'esperança de negociar la seua desescalada

Demà dimarts representants del sector es reuniran amb Sanitat i Turisme en la nova mesa de treball

@ashocas

L'hostaleria de Castelló desconvoca l'obertura de demà amb l'esperança de negociar la seua desescalada

L’Associació d’Hostalers i empreses d’Oci Nocturn de Castelló, Ashocas, acaba d’anunciar la suspensió de la protesta prevista per a demà contra l’última pròrroga de restriccions del Consell, per la qual cosa aquest dimarts, finalment, el sector no obrirà les seues portes com a senyal de protesta.

A través de les seues xarxes socials, Ashocas ha explicat que aquest matí ha presentat un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia (TSJ) de la Comunitat Valenciana contra l’últim decret aprovat pel consell sol·licitant mesures cautelars, que s’ha admés a tràmit. Per això, i amb l’anunci de la constitució d’una taula de treball amb la Generalitat que començarà aquest dimarts, ha desconvocat de manera oficial l’obertura.

“Després de trobar-nos la possibilitat de l’obertura immediata dels nostres locals per la via jurídica després d’haver presentat aquest matí el recurs en el TSJ de la Comunitat Valenciana i havent-se’ns reconegut com a interlocutors vàlids per a asseure’ns en la taula de treball amb el Consell demà dimarts, desconvoquem de manera oficial l’obertura de demà amb el convenciment que la via judicial i de negociació obtindrà els seus fruits en els pròxims dies”, ha manifestat. També, ha afegit: “Des d’ací donem les gràcies a tots els hostalers que s’han anat sumant aquests dies i apel·lem a la responsabilitat individual per a no dur a terme aquestes obertures. Demà tots els hostalers estareu representats en les negociacions amb el Consell”.

Així, demà dimarts, representants del sector de l’hostaleria i l’oci crearan una taula de treball juntament amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Es reuniran amb la consellera de Sanitat, Ana Barceló, i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, “per a una primera presa de contacte” i “analitzar i planificar” el pròxim pla de desescalada de les restriccions en la Comunitat Valenciana, segons va anunciar aquest cap de setmana Sanitat.

Es respon així a la petició de treballar de manera immediata en la desescalada que havia sol·licitat el sector, que també posarà sobre la taula diverses reivindicacions, com la dotació més gran en ajudes directes, menor burocràcia en la seua tramitació i una equiparació similar a la dels sectors no essencials.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari