L'impacte emocional de la pandèmia protagonitza les XI Jornades Salut i Dona de Castelló

L'impacte emocional de la pandèmia protagonitza les XI Jornades Salut i Dona de Castelló
16/03/2021 -

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Salut Pública, ha organitzat les XI Jornades Salut i Dona que enguany estaran centrades en l‘impacte emocional de la pandèmia i la resolució de conflictes. Les jornades, de caràcter gratuït, se celebraran via telemàtica el pròxim 24 de març a les 19.00 hores i és necessari inscriure’s en la web www.yameapunto.com.

La regidora de Salut Pública, Isabel Granero, ha explicat que enguany les jornades se centraran a abordar l’impacte que l’emergència sanitària i social de la covid-19 ha provocat especialment sobre les dones. “Les dones estan fent front a una càrrega encara major, ja que sobre elles està recaient una vegada més, de manera majoritària, la càrrega de les cures, les responsabilitats i patint les desigualtats laborals durant la pandèmia”, ha explicat.

Granero ha apuntat que aquest impacte emocional i sobre la salut de les dones es veu engrandit “en situacions com l’actual, en què les dones pateixen les majors conseqüències per la desigualtat en l’assumpció de les càrregues familiars com l’atenció a persones majors, persones dependents, fills i filles, i les dificultats per a compaginar-ho amb el teletreball”.

Aquest taller, que serà impartit per psicòlogues i psicòlegs col·legiats, persegueix com a objectius aprendre a identificar aquests nous riscos i obtenir les eines per a fer front i superar el minvament en el benestar emocional de les dones.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari