La Diputació dinamitzarà el turisme de Castelló amb el seu impuls als festivals i les festes d’interés durant el mes del juliol

Destaca el suport del Govern Provincial als festivals, amb el FIB, el Festival de Teatre Clàssic i l’Arenal Sound

La Diputació dinamitzarà el turisme de Castelló amb el seu impuls als festivals i les festes d’interés durant el mes del juliol
25/06/2019 -

La Diputació de Castelló dinamitzarà el turisme de la província durant el pròxim mes de juliol com un dels més importants de l’any per al sector amb el seu suport als grans festivals amb el seu programa “Castelló Terra de Festivals”, així com el seu suport a la promoció i difusió de les festes declarades d’Interés Turístic. És el cas del desembarcament de Santa María Magdalena, Festa d’Interés Turístic Provincial, que tindrà lloc en Moncofa, el pròxim 23 de juliol i que compta amb una subvenció de 2.000 euros per part de la Diputació dins del programa d’ajudes per a l’organització de festes declarades d’Interés Turístic del Patronat Provincial de Turisme.

El vicepresident i diputat provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha assegurat que “des del Govern Provincial hem mantingut un suport constant a aquells esdeveniments que ajuden a omplir la nostra província de visitants i de noves oportunitats de futur. Així ocorre amb els festivals, amb els que hem aconseguit posicionar-nos com la destinació líder d’Europa en aquest tipus d’esdeveniments, i també ocorre amb les festes d’interés turístic, emblemes de les nostres tradicions i generadores de valor i oportunitats en el nostre territori”.

Castelló Terra de Festivals: FIB i Arenal Sound

El projecte #CSTierradeFestivales de la Diputació tindrà el mes vinent de juliol dos dels seus màxims exponents amb el FIB i l’Arenal Sound.

El XXV Festival Internacional de Benicàssim que tindrà lloc del 18 al 21 de juliol comptarà amb un patrocini de la Diputació de 145.000 euros a través de la línia de patrocinis que articula de forma reglada a través del Patronat Provincial de Turisme.

“El FIB ha descobert en la seua trajectòria la nostra província a milers de persones vingudes des de més d’un centenar de països. És la nostra plataforma més internacional i, com a tal, consolidem el nostre suport i reconeixement”, ha indicat el vicepresident.

L’Arenal Sound de Borriana també comptarà amb patrocini de la Diputació per import de 165.000 euros. Amb 50.000 visitants diaris, el Govern Provincial potenciarà el benefici que aquesta plataforma genera al territori.

Un altre reclam consolidat ja entre l’oferta cultural de tota Espanya gràcies al suport i organització de la Diputació serà el XXII Festival de Teatre Clàssic Castillo de Peníscola que tindrà lloc al llarg del mes de juliol.
A més, el Govern Provincial col·laborarà amb la promoció del VIII Early Music Morella, acadèmia i festival de música medieval i renacentista a Morella que des del 19 al 25 de juliol omplirà el municipi de concerts, cursos, classes magistrals i exposicions entorn d’aquest tipus de música.

Inversió de rècord per a un 2019 encara més turístic

La Diputació de Castelló està treballant per donar un empenyiment decisiu al turisme provincial durant aquest 2019 en dedicar-li un pressupost rècord de 5.511.149,74 euros. Amb aquests comptes el Govern Provincial bòfia la seua prioritat pel desenvolupament turístic com a generador de noves oportunitats als pobles, en haver augmentat la seua inversió un 106% en els últims set anys i consolidant-se com l’Administració que més inverteix en el turisme de la província de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari