Castelló acull un Mercat Medieval amb un recinte ampliat i moltes activitats

Innovació Comercial destaca que l’ampliació d’aquest esdeveniment repercutirà en una major dinamització del comerç i el centre

Castelló acull un Mercat Medieval amb un recinte ampliat i moltes activitats
05/12/2019 -

Castelló acull des d’aquest dijous dia 5 i fins al diumenge dia 8 de desembre el tradicional Mercat Medieval que enguany amplia el seu recinte a les places Major i Cardona Vives. Durant aquests dies, el centre de la ciutat ‘retornarà’ a l’edat mitjana amb la celebració d’aquest mercat ambulant i els més de 120 espectacles previstos. L’obertura tindrà lloc aquesta vesprada a les 17.00 hores. La resta de dies, l’horari serà d’11.00 a 22.00 hores.

Des de la Regidoria d’Innovació Comercial, que dirigeix David Donate, s’ha destacat l’esforç realitzat per l’Ajuntament i l’organització per a ampliar les ubicacions del Mercat Medieval i, amb això, l’impacte i la dinamització del centre durant aquests dies. “El suport d’esdeveniments i fires com el Mercat Medieval suposen no sols un empenyiment al comerç local, també és un incentiu per a visitar la ciutat durant aquests dies de pont”, ha indicat Donate.

El Mercat Medieval s’obrirà aquesta vesprada a les 17.00 hores i comptarà amb més de 120 activitats gratuïtes que versaran sobre els artesans, oficis, costums i tavernes de l’edat mitjana. També hi haurà espectacle de joglars, bufons, trobadors, músics, ballarins, artistes, arquers, xanquers i altres personatges de l’edat mitjana. Així, per exemple, aquest dijous tindrà lloc una exhibició de tir amb arc a les 17.15 hores en la plaça Cardona Vives i un taller de manualitats en el Racó Infantil que se situarà a la Platja Major. Aquestes dues places són dos dels nous espais als quals enguany arribarà aquesta cita medieval.

A més, el Mercat Medieval comptarà amb 80 expositors d’artesans i zona gastronòmica. En concret, el recinte se situarà al carrer Major, plaça Major, plaça Cardona Vives, plaça Les Aules i carrer Cavallers. L’Ajuntament de Castelló, des de la Regidoria d’Innovació Comercial, ha ampliat el recinte amb l’objectiu de descongestionar la zona i millorar la seguretat.

Des de Culthisme, l’empresa organitzadora, han desenvolupat un complet programa d’activitats i espectacles per a gaudir i participar en família. Entre ells, destaquen els espectacles circenses a gran altura, el racó infantil, teatre de marionetes, atraccions infantils ecològiques, grups de música, campament de soldats i antics oficis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari