L'Ajuntament de Castelló inicia el procés participatiu del projecte de reforma de l'avinguda Lledó

La Cambra Agrària acollirà demà a partir de les 19.00 hores una reunió informativa sobre la memòria valorativa de l’obra

L'Ajuntament de Castelló inicia el procés participatiu del projecte de reforma de l'avinguda Lledó
10/03/2020 -

L’Ajuntament de Castelló inicia demà el procés de participació pública sobre el projecte de millora de la mobilitat per als vianants i ciclista de l’avinguda Verge del Lledó. La reunió s’ha convocat a les 19.00 hores en la Cambra Agrària i a la mateixa acudiran el regidor de Mobilitat, Jorge Ribes, el regidor d’Innovació Comercial, David Donate, i el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

En aquesta trobada, els edils, acompanyats de tècnics municipals, exposaran la memòria valorativa sobre el projecte que s’ha presentat al programa de subvencions europees, mentre que els veïns i veïnes podran fer els seus suggeriments i exposar dubtes. Posteriorment, en el marc del procés participatiu, es valoraran tècnicament les aportacions ciutadanes i s’estudiarà la seua possible incorporació al projecte definitiu amb el qual es busca fomentar la mobilitat sostenible.

La memòria valorativa del pla de millora de la mobilitat per als vianants i ciclista de l’avinguda Verge del Lledó ha sigut recentment presentada a la convocatòria de subvencions a projectes singulars d’entitats locals que afavorisquen el passe a una economia baixa en carboni en el marc del programa operatiu Feder de creixement sostenible 2014-2020.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari