Innovació Comercial reparteix mil kits per a una reobertura segura entre el xicotet comerç

Els establiments podran reobrir a partir d’aquest dilluns sense cita prèvia i amb mesures de prevenció amb l’entrada en la fase 1

Innovació Comercial reparteix mil kits per a una reobertura segura entre el xicotet comerç
16/05/2020 -

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria d’Innovació Comercial, ha adquirit mil kits de material de prevenció entre els xicotets comerços de proximitat de cara a la reobertura dels seus establiments fixada en la fase 1 del pla de desescalada, que iniciarà aquest pròxim dilluns. En total, s’ha començat a distribuir mil kits amb gels desinfectants, cinc màscares (5.000 en total) i cartelleria explicativa de les mesures de prevenció a seguir dins dels comerços.
El regidor d’Innovació Comercial, David Donate, ha explicat que aquest repartiment persegueix facilitar el material necessari per a una reobertura segura dels establiments. “És una de les mesures preses arran de les reunions que hem vingut mantenint en les últimes setmanes de cara a la reobertura dels comerços locals i de proximitat de Castelló”, ha indicat.

Així, des d’Innovació Comercial es vénen mantenint trobades des d’el mes d’abril passat amb representants i associacions del comerç local per a preparar i abordar les mesures de reactivació de l’activitat durant el pla de desescalada. A més, s’ha posat en marxa una ‘taula de reactivació’ que reuneix també persones integrants del Consell Municipal de Comerç, amb representació de diferents àmbits i sectors comercials, com a fòrum per a conéixer les necessitats i propostes del sector.

D’altra banda, des d’Innovació Comercial es va organitzar un taller obert i dirigit al comerç local i de proximitat per a abordar els diferents escenaris i els reptes als quals hauran de fer front en la reobertura durant la crisi sanitària i social per la covid-19. El taller ‘Prepara la teua botiga per a la reobertura’ està disponible en la web de l’Ajuntament de Castelló a través de l’enllaç: http://www.castello.es/web30/pages/generico_web10.php?cod1=16&cod2=1485.

També està disponible en la web municipal, a través de la pestanya d’Innovació Comercial, el cartell de recomanacions per a la reobertura dels comerços per a la seua descàrrega.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari