Innovació Comercial es reuneix amb Comerços del Raval per a planificar noves accions a Castelló

Donate aborda amb l’associació les noves campanyes promocionals a desenvolupar durant el segon semestre de l’any

Innovació Comercial es reuneix amb Comerços del Raval per a planificar noves accions a Castelló
17/04/2021 -

El regidor d’Innovació Comercial, David Donate, ha mantingut una reunió amb les representants de Comerços del Raval, l’associació que aglutina a quasi 70 comerços i establiments d’aquesta zona, per a començar a planificar les noves accions comercials a desenvolupar en el segon semestre de l’any i conéixer de primera mà la situació en la qual es troben els comerços d’aquesta zona que engloba els carrers Sant Félix, Sanahuja, Sant Roque, plaça Clavé i carrer Oviedo, entre altres.

Donate ha destacat l’impuls que, des d’aquesta associació, s’està donant als comerços i establiments de la zona del Raval. “Comerços del Raval està apostant per noves fórmules de fidelització i aprofitant les potencialitats de la digitalització i les xarxes socials per a captar nova clientela i fomentar el comerç local de la zona”, ha indicat. De fet, el regidor ha posat en valor el treball d’aquesta associació que, en poc temps ha aconseguit triplicar el nombre de locals adherits gràcies a la seua capacitat d’innovació.

En aquest sentit, en la reunió mantinguda amb Inma Molina i Mariló Gozalbo, presidenta i vocal de l’associació, s’han analitzat les accions promocionals realitzades fins hui i abordat les noves campanyes a realitzar en col·laboració amb el consistori durant el segon semestre de l’any. “Es tracta d’un col·lectiu que no sols està sabent aprofitar les campanyes que impulsem des d’Innovació Comercial, sinó que manté una actitud proactiva aportant idees per a noves accions i noves possibilitats de promoció del comerç de proximitat”, ha afegit Donate.

Així, en la trobada s’han explorat noves línies de col·laboració i s’ha oferit el suport de l’Ajuntament en les campanyes previstes per l’associació.

Finalment, s’ha realitzat una valoració sobre els efectes que la plataforma ‘Cistella’ està tenint en els comerços de la zona. “Cistella és la plataforma per a la compra i venda en línia de productes de proximitat en els comerços locals, una plataforma per a la digitalització dels locals de barri”, ha recordat Donate. El regidor ha destacat que Comerços del Raval va ser una de les associacions impulsores d’aquesta iniciativa que ja aglutina a més de cent comerços de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari