La Diputació fomenta la innovació en productes ceràmics per a obrir el sector a nous mercats

La institución provincial continúa con la recepción de productos innovadores para los premios ‘Som Ceràmica’ hasta el 11 de octubre

La Diputació fomenta la innovació en productes ceràmics per a obrir el sector a nous mercats
24/09/2019 -

El departament de Promoció Ceràmica de la Diputació de Castelló tancarà el proper 11 d’octubre el termini de presentació de mostres per als premis ‘Som Ceràmica’ a la Innovació del Producte Ceràmic en Aplicacions Urbanes. El diputat provincial Ximo Huguet ha recordat que l’objectiu principal del programa, que enguany arriba ja a la seua quarta edició, és «fomentar el desenvolupament de nous productes ceràmics innovadors que amplien les possibilitats del nostre taulell en entorns urbans».

Huguet ha remarcat que aquesta «serà una de les línies estratègiques que marcaran el nostre mandat»: «Creiem en la indústria i en el potencial del sector ceràmic, estem al seu costat i continuarem donant-los suport per a continuar dinamitzant conjuntament la nostra economia». Així doncs, el diputat ha insistit que tindran sempre «la mà estesa» al sector per a aprofundir en aspectes com la investigació, «amb la vista posada a expandir els nostres productes ‘marca Castelló’ a nous mercats».

Ximo Huguet també ha subratllat que podran beneficiar-se del premi les empreses que produïsquen o comercialitzen producte ceràmic castellonenc per a aplicacions en àmbit urbà.

Els premis ‘Som Ceràmica’ estan impulsats conjuntament per la Diputació de Castelló, l’Associació d’Investigació de les Indústries Ceràmiques (ITC), l’Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics (ATC) i la Societat Espanyola de Ceràmica i Vidre (SECV).

La Diputació té habilitat un espai web amb tota la informació: somceramica.dipcas.es/es/subvenciones.html

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari