Castelló obri demà les inscripcions per a les escoletes de Magdalena

Castelló obri demà les inscripcions per a les escoletes de Magdalena
02/03/2021 -

Davant la confirmació que la setmana de Magdalena no serà lectiva, l’Ajuntament de Castelló ofereix una alternativa per a la conciliació mitjançant escoletes de Magdalena impulsades des de diverses regidores per als dies 9, 10, 11 i 12 de març. El procediment per a la inscripció s’obrirà demà, dimecres 3 de març, a les 9.00 hores i es podrà fer fins al divendres 5 de març a les 19.00 hores.

El web on es à trobarà tota la informació és escoletamagdalena.com. A més a més, l’Ajuntament ofereix suport mitjançant el telèfon 964 830 440 i el correu electrònic info@escoletamagdalena.com. Les escoletes està destinades a l’alumnat de primària dels centres educatius públics i concertats de Castelló. Els grups estaran conformats per 10 xiquets i xiquetes amb un monitor responsable per a cadascun.

Les famílies podran triar, complint l’ordre de sol·licituds, un dels centres educatius fins a complir amb les places oferides pel consistori. En cas que alguna plaça quede lliure una vegada passat el dia límit per a les inscripcions, l’Ajuntament donarà pas al següent segons l’ordre de llista i edat. si un centre cobreix totes les places, es crearà una llista d’espera per poder-se inscriure en un altre centre. Per a donar-se de baixa, cal informar a l’organització per correu electrònic. D’aquesta manera, si s’allibera una plaça podrà ser coberta per un xiquet o xiqueta.

Cal recordar que durant la pròxima setmana hi haurà escoletes i activitats extraescolars en tots els districtes de la ciutat. D’aquesta manera, l’Ajuntament busca oferir alternatives de conciliació entre el 9 i el 12 de març. L’horari de l’escoleta municipal serà de 9.00 a 13.00 hores, un horari que pot variar per l’entrada de l’alumnat per a garantir el compliment de les mesures sanitàries. L’alumnat farà activitats físiques, esportives i tallers lúdics i educatius.

Els diferents grups estaran sota la responsabilitat dels monitors i monitores que vetllaran perquè les activitats es realitzen baix el principi de la coeducació, garantint les condicions d’igualtat. Així mateix, l’equip de professionals tindrà la responsabilitat de vigilar per la seguretat de l’alumnat així com d’assegurar el compliment de les mesures sanitàries. A més a més, hi haurà una persona encarregada de coordinar a l’equip docent per tal que el projecte funcione correctament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari