L'Escola Municipal de Teatre obre l'inscripció per a cursos d'art dramàtic

Les classes començaran el 12 de novembre i duraran set mesos

L'Escola Municipal de Teatre obre l'inscripció per a cursos d'art dramàtic
15/10/2019 -

El departament de Cultura ha obert inscripció per a l’Escola Municipal de Teatre de Castelló per al període de 2019/2020. La duració dels cursos és de set mesos i les classes donaran començament el 12 de novembre. Les persones interessades a participar en algun dels cinc cursos, podran sol·licitar-ho fins al 31 d’aquest més mitjançant els canals oberts pel consistori.

Així doncs, l’oferta municipal facilita la possibilitat de formar-se en art dramàtic per a públic infantil, del qual existeixen dos cursos. Ofereixen també dos cursos d’interpretació per joves i adults de primer i segon nivell i un altre d’introducció a l’art dramàtic per a públic juvenil.

Les taxes oscil·len entre els 50 i els 70 euros per la formació completa de cada curs, pel que aquests cursos suposen «una bona oportunitat per a iniciar-se en l’art dramàtic com a afició o, fins i tot, com a professió de futur», segons la regidora de Cultura, Verònica Ruiz.

Les preinscripcions podran fer-se a la seu de Cultura de l’Ajuntament de Castelló (3r pis de l’edifici Menador), en horari 9.00 a 14.00 hores. També existeix la possibilitat de presentar-les telemàticament al correu escuela.teatro@castello.es. L’enviament inclourà nom i cognoms del o la sol·licitant, el DNI o NIE propi o del tutor, edat, telèfon i correu electrònic de contacte, així com el curs a què s’aspira.

Com expliquen des de l’àrea de Cultura, cada sol·licitant rebrà un número correlatiu per ordre d’arribada i, el 5 de novembre, es realitzarà un sorteig públic, presidit per la regidora de Cultura. Tota la informació relativa a aquest curs està disponible al web de l’Escola Municipal de Cultura de Castelló (www.emtc.es).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari