Castelló activa el procés d'inspecció per a reformar una vintena d'habitatges socials

Castelló activa el procés d'inspecció per a reformar una vintena d'habitatges socials
08/06/2020 -

La Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament de Castelló activa el procés d’inspecció per a reformar habitatges socials municipals. El departament de María Jesús Garrido invertirà 800.000 euros en la rehabilitació d’una vintena de pisos, en una actuació amb la qual pretén millorar les condicions de les mateixes i ajudar a reactivar l’economia de pimes i autònoms davant la crisi per la covid-19.

La regidora d’Habitatge, María Jesús Garrido, explica que tècnics municipals duran a terme una visita als habitatges per a comprovar quins són més susceptibles de ser objecte d’aquesta reforma. Ressalta que la Regidoria “ha pressupostat 800.000 euros per a la reforma d’habitatges com a forma també de propiciar liquiditat al teixit econòmic davant l’aturada de la construcció, al mateix temps que garantim el dret social a l’habitatge”.

Subratlla que primer es realitzarà una inspecció al parc d’habitatges i posteriorment s’impulsaran els tràmits per a formalitzar l’adjudicació de les obres. La idea, afig, és que aquestes reformes arriben al major numere possible de pimes de la ciutat.

Garrido afirma que la consignació de 800.000 euros abastarà una vintena d’habitatges socials. Indica que de manera complementària s’executarà el ARRU del barri de la Guinea, un projecte de regeneració urbana que destinarà 1,2 milions a la rehabilitació dels habitatges municipals del carrer Huesca. Aquesta última iniciativa serà finançada pel Pla Estatal d’Habitatge, Generalitat i Ajuntament.

Així mateix, recorda que la Regidoria compta amb un milió d’euros per a la compra d’habitatge per a lloguers socials i oferirà incentius a propietaris perquè cedisquen pisos per a la bossa de lloguer municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari