Les intenses pluges provoquen incidències lleus en Castelló

Afortunadament no s’han produït danys personals

Les intenses pluges provoquen incidències lleus en Castelló
06/11/2020 -

Les fortes precipitacions concentrades en pocs minuts durant la jornada d’ahir dijous i aquesta passada matinada han ocasionat diverses deterioracions, de caràcter lleu, a la ciutat de Castelló, segons les incidències registrades en el CIMSE.

Des de l’Ajuntament de Castelló han informat d’un total de 5 incidències registrades per basses d’aigua en la calçada que dificultaven la circulació en punts com la ronda de circumval·lació, l’Avinguda València o l’Avinguda Enrique Gimeno. En aquests trams, la Policia Local ha tallat la circulació durant escassos minuts fins que ha baixat el nivell de l’aigua.

Així mateix, 2 tapes d’embornal en la via pública han provocat un perill per a la circulació per estar fora del seu emplaçament.

També s’han ocasionat 6 incidències en baixos i habitatges per entrada d’aigua, encara que de caràcter lleu. I únicament ha caigut una branca que no ha produït cap contratemps.

Altres incidències que s’han registrat han sigut caigudes de fluid elèctric en diversos punts de la ciutat.

Cal destacar que, s’han produït algunes inundacions i danys similars en alguns municipis de la comarca de la Plana Baixa, com la Vall d’Uixó, Vila-real, Borriana o Moncofa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari