Intermodal i projectes d'eficiència energètica atrauen l'interés d'inversors a Castelló

Marco fa un balanç molt positiu de la participació de la ciutat en el Fòrum de Ciutats Atractives per a la Inversió ‘Invest in Cities’

Intermodal i projectes d'eficiència energètica atrauen l'interés d'inversors a Castelló
16/12/2019 -

La intermodal i el seu desenvolupament logístic, els projectes d’eficiència energètica, com el del canvi de més del 90% de l’enllumenat públic de la ciutat, els de mobilitat elèctrica o els relacionats amb la innovació van captar l’interés dels inversors que van participar en el Fòrum de Ciutats Atractives per a la Inversió Invest in Cities, en el qual ha estat present Castelló aquesta setmana.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, fa una valoració molt positiva del pas per l’Invest in Cities perquè ha permés comprovar l’interés per invertir a la ciutat. «Tenim totes les possibilitats per a ser una ciutat que atraga l’interés empresarial i inversor i així ho hem constatat a Madrid. Ara cal canalitzar aqueixa força ciutadana per a aconseguir aqueixos nous objectius que pretenem, que no són uns altres que els de créixer social i econòmicament com a ciutat», ha reconegut la primera edila.

En l’estand propi de l’Ajuntament de Castelló que es va instal·lar en l’espai de l’Invest in Cities ideat per al networking amb els inversors, es van fer contactes directes amb empreses de sistemes fotovoltaics, d’inversió i assessorament, de construcció i promoció immobiliària, de mobilitat elèctrica, de programari, de construcció i consultoria, de tecnologia, d’innovació i de ciberseguretat, entre altres. No sols d’Espanya, sinó d’altres països com Àustria, Eslovàquia o Bèlgica.

Marco va estar atenent directament els inversors, al costat de tècnics municipals i representants del teixit empresarial de Castelló que també es van desplaçar a Madrid per a participar en el Fòrum de Ciutats Atractives per a la Inversió. Hi havia representants de la Cambra de Comerç, el CEEI, Espaitec i Xarxatec. A més, en la trobada es va presentar el projecte DIGIT-S, guanyador de la Trobada Local d’Inversió que va acollir Castelló el novembre passat.

«Hem donat a conéixer els nostres avantatges competitius, projectes de desenvolupament econòmic i apostes de futur en un escenari de màxim nivell i repercussió nacional», ha destacat l’alcaldessa. «I estem molt satisfets perquè hem pogut mostrar a Castelló com una ciutat no sols per a invertir, sinó també per a viure, davant més de 1.000 participants, entre inversors, empresaris, administracions públiques i organismes com a cambres de comerç i associacions empresarials, i a representants de 20 ciutats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari