La Diputació lidera la major inversió a col·lectius socials de la província amb 350.000 euros per a igualar les oportunitats

El Govern Provincial adjudica la primera part d’ajudes a 91 col·lectius i obrirà el termini de la segona aquest mes de juny

La Diputació lidera la major inversió a col·lectius socials de la província amb 350.000 euros per a igualar les oportunitats
03/06/2019 -

La Diputació de Castelló liderarà la inversió destinada directament als col·lectius socials de la província amb 350.000 euros amb l’objectiu d’igualar les oportunitats de tots els castellonencs i “perquè ningú es quede arrere en el desenvolupament de Castelló”. Així ho ha expressat la diputada provincial d’Acció Social, Elena Vicente-Ruiz, en informar de l’adjudicació de la primera part d’aquestes ajudes, que amb 250.000 euros, permetran que 91 col·lectius socials de la província presten els seus serveis a milers de castellonencs enguany.

Així, ha confirmat a més, que la Diputació obrirà el termini perquè els col·lectius puguen accedir a la segona part d’aquesta inversió, els 100.000 euros restants, durant aquest mes de juny, “perquè tots puguen beneficiar-se d’aquesta ajuda directa de la Diputació”.

En aqueix sentit, la diputada ha explicat que “aquesta convocatòria d’ajudes suposa la major inversió social d’un Govern per i per a la província de Castelló. Ha sigut el nostre esforç per ser útils al teixit associatiu social de la nostra província, per a ajudar a tirar avant més i millors projectes dignes com els que fins ara coneixem i, sobretot, per a continuar fent millor aquesta província única”.

Una Diputació aliada de la igualtat d’oportunitats

La Diputació de Castelló materialitzarà durant enguany més de 60 iniciatives socials amb una inversió superior als dos milions d’euros, la qual cosa consolida al Govern Provincial en el seu lideratge d’inversió a col·lectius socials a Castelló.

A més de les ajudes a les entitats prestadores de serveis socials a les quals ha fet referència la diputada per aquesta adjudicació, la Diputació manté entre altres iniciatives tan importants com el Servei de Teleajuda que atén a més de 3.000 usuaris majors de la província, els equips base de Serveis Socials que atenen les poblacions menors de la província, les Unitats de Respir Familiar, les ajudes a la natalitat o el servei d’Escola Matinera, el taxi rural amb finalitats metges i Salut al Poble en municipis xicotets. Tota aqueixa labor al costat de la posada en marxa també del Centre Ocupacional de Penyeta Roja amb Afanías, consolida al Govern Provincial com a aliat de la igualtat d’oportunitats entre tots els castellonencs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari