Nova jornada sobre aus en el Molí la Font

La iniciativa que impulsa la Regidoria de Transició Ecològica es desenvoluparà el 20 d’octubre amb una xarrada i un taller

Nova jornada sobre aus en el Molí la Font
10/10/2019 -

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló ha organitzat per al diumenge 20 d’octubre una nova activitat dins de la campanya “Celebrem amb la Natura”. En aquesta ocasió ha programat una xarrada i un taller sobre ocells en el Molí la Font amb motiu del Dia Mundial de les Aus Migratòries.

La iniciativa que impulsa la regidoria de Fernando Navarro es desenvoluparà a partir de les 10.30 hores. En la primera part hi haurà una explicació que versarà sobre les diferents espècies d’aus que es poden trobar en els entorns naturals i urbans de Castelló.

A continuació, els assistents participaran en un taller en el qual aprendran a col·locar una caixa niu. Els participants, a més, s’encarregaran de decorar cadascuna de les mateixes i li la podran portar a les seues cases.

Enguany cal destacar que aquesta jornada es desenvoluparà en un dels paratges emblemàtics de la ciutat com el Molí la Font. Els interessats a apuntar-se han de reservar plaça en el telèfon 611 49 60 58 o en la web www.naturacastello.es.

Celebrem la Natura commemora la celebració de diversos dies mediambientals en l’àmbit global, amb l’objectiu de valorar el patrimoni natural i consciències en valors del medi ambient i la sostenibilitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari