Les XXVIII Jornades d'Astronomia reuniran a professionals i aficionats del 8 al 10 d'abril al Planetari

Les XXVIII Jornades d'Astronomia reuniran a professionals i aficionats del 8 al 10 d'abril al Planetari
14/03/2022 -

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Verònica Ruiz, i el Planetari de Castelló han organitzat les XXVIII Jornades d’Astronomia, un fòrum de reunió entre professionals i aficionats al món de l’astronomia obert al públic.

A les jornades, un dels esdeveniments d’astronomia amb més tradició a Espanya, tindran lloc ponències i conferències de diferents temes al voltant de l’astronomia. Enguany participaran també 8 investigadors i divulgadors que venen de tota España: Castelló, València, Canàries, Madrid, Barcelona i Màlaga. Entre d’altres, trobem propostes com els castellonencs José Antonio López Ortí, Catedràtic de Matemàtiques de l’UJI; la investigadora de la Universitat Politécnica de València MªJosé Martínez i del astrofotògraf i divulgador Iko Margalef.

La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, ha destacat que “sabem del potencial científic del Planetari i del bagatge en matèria d’astronomia que ja ha consolidat en els darrers anys, i per això un any més per tal d’apropar la ciència i la divulgació a Castelló impulsem aquestes jornades que, segur, són un èxit”.

Aquest esdeveniment s’organitza amb col·laboració de la SAC (Societat Astronòmica de Castelló), el CEFIRE (Centre de Formació, Innovació i Recursos per al Professorat) de Castelló, l’escola de ciències Cosmofísica, l’observatori La Cambra i Astronomia Para Todos Observatory Group (APTOG) que ajuden amb la selecció de ponents i conferenciants.

Les trobades es desenvoluparan divendres 8 d’abril a la vesprada de 17.30 a 19.15 hores, el dissabte 9 durant tot el dia i el diumenge 10 en horari de matí de 10.00 a 13.30 hores.

Per a poder participar cal fer la inscripció a través del formulari habilitat a la plataforma Eventbrite amb el següent enllaç: https://www.eventbrite.es/e/registro-xxviii-jornades-dastronomia-295227372017

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari