Les XXIII Jornades de Cultura Popular de Castelló obren el termini d'inscripció

arxiu

Les XXIII Jornades de Cultura Popular de Castelló obren el termini d'inscripció
16/10/2020 -

La 23ª edició de les Jornades de Cultura Popular portarà com a títol ‘Visió de Castelló, tres cultures des de la mirada del segle XXI’ i oferirà més d’una desena de conferències i ponències sobre aquest tema. Les jornades se celebraran del 6 al 8 de novembre al Menador Espai Cultural i han obert la inscripció per al públic interessat a participar-hi.

A més de les ponències programades per a divendres 6 i dissabte 7, la proposta inclou una visita teatralitzada al Castell Vell, la qual es realitzarà diumenge 8 de novembre i la qual també s’inclou en aquesta inscripció. A banda, el públic podrà gaudir de l’exposició ‘Castelló, Tres Cultures’, la qual s’obrirà al mateix dia 6 per a romandrà oberta fins al 4 de desembre.

Cal assenyalar les Jornades de Cultura Popular tenen el suport de la Regidoria de Cultura de Castelló i que disposaran totes les mesures higièniques i sanitàries per tal de garantir el benestar de les persones assistents.

Així, el període d’inscripció (gratuïta) finalitza el 30 d’octubre. Com que l’aforament és limitat, les places s’assignaran per ordre de recepció de les sol·licituds adreçades al correu jornadesculturapopular@gmail.com. En la petició s’haurà d’incloure un número de telèfon o una adreça electrònica per a possibles notificacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari